FUN FACTORY STRONIC DREI DILDO PULSATOR PINK

Med Fun Factory Stronic Drei Dildo Pulsator får du en 3.generations dildo pulsator, som opfører sig som en mand ville, med stødende bevægelser. En fantastisk dildo pulsator, der kan bruges på alle dine eller din partners sensitive zoner: skedeåbningen, klitoris, anus (både åbningen og mellemkødet), skeden og G-punktet. Med 10 pulserende rytmer, i medicinsk silikone, der er både fleksibelt og behageligt, uden at gå på kompromi med nydelsen. Vandtæt, så den også er til glæde i badet. Opladelig og med KeyLock funktion. Brug sammen med vandbaseret glidecreme, for optimal stimulation og tilfredsstillelse.

OBS! Indholder en magnet, som kan forstyrre pacemaker.

Fri for latex og phthalater.

1.097 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 4032498801025 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Fun Factory Stronic Drei Dildo Pulsator er en 3. generationsvibrator, som vil kunne tilfredsstille dine seksuelle behov ved at efterligne en mands pulserende bevægelser. Dildoen bevæger sig i stødende bevægelser, som giver en dejlig fornemmelse i hele kroppen. Genopladelig og vandtæt, så alt det frække kan fortsætte under bruseren.

Dildo pulsatoren kan stimulere alle de sensitive zoner: skedeåbningen, klitoris, anusåbningen, mellemkødet, skeden samt G-punktet. Og med 10 pulserende rytmer, er der mange muligheder at udforske, om det er under onani alene eller en hed sexleg sammen med en partner. En fantastisk dildo, der er for den erfarne sexlegetøjsbruger, der vil forkæle sig selv med lidt lækkert. Dildoen er med KeyLock-funktion, så den er lige til at have med på romantisk, fræk weekend – den går ikke pludselig i gang med at vibrere i tasken.

Fun Factory Stronic Drei Dildo Pulsator er fremstillet af medicinsk silikone. Dette gør dildoen behagelig og fleksibel, men går bestemt ikke på kompromi med stivheden og ydeevnen. Nydelse er i førersædet med denne dildo pulsator. En forhøjning i skaftet giver en pirrende stimulation, og strukturen sørger for en fuldendt og intens oplevelse.

For at fuldende det erotiske eventyr anbefales en vandbaseret glidecreme, for let opføring og maksimal stimulering – vi anbefaler PJUR WE VIBE vandbaseret glidecreme
Sexlegetøjet rengøres i varmt vand og med sexlegetøjsrens.

Fri for latex og phthalater.
Måler:
4 cm i diameter. 23,9 cm i længde.

Yderligere information

Vægt 560 g
Størrelse 290 x 95 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.