FUN FACTORY SHAREVIBE STRAP-ON VIBRATOR PINK

ShareVibe er den perfekte Strap-on dildo til parret, som ønsker at dele en dildo og en intim, pirrende oplevelse af ophidsende vibrationer og ultimativ nydelse.  Den kan bruges både vaginalt og analt, hvilke giver et større udvalg af muligheder. Indbygget med en fræk bullet vibrator med 5 vibrationsmuligheder lægger den også op til variation og derved forbliver ShareVibe spændende for det eksperimenterende par. Dildoen kan desuden benyttes uden vibrationer, hvis dette ønskes, eller man kan udnytte denne funktion og pirre sin partner ved en gang imellem at tænde og slukke for den.

Med denne strap-on slipper du desuden for at iføre dig besværligt seletøj, da den er designet efter kroppens anatomi og altså til, at kroppen selv skal holde den på plads. Samtidigt er der også lagt vægt på, at det skal være behageligt for brugeren når den er indført.

ShareVibe er lavet af medicinsk silikone og ABS plast og er phthalat-fri. Denne dildo er en fræk pink farve og er desuden vandtæt. I alt er den 21,5 cm i længden, hvor den for modtageren er 13,5 cm i længden og 3,6 cm i diameter. For giveren er længden 11 cm og 3,8 cm i diameter. Vibrationstiden er 2-4 timer, mens ladetiden er 4 timer. Dildoen er perfekt til kvinde/mand, men også til kvinde/kvinde.

Det anbefales, at der bruges en vandbaseret glidecreme mens man benytter ShareVibe.

737 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Leder du efter en fræk strap-on vibrator dildo, skabt til at deles med din partner, og som kan give et hav af seksuelle og frække muligheder og oplevelser? Så er ShareVibe fra Fun Factory lige noget for dig. ShareVibe fra Fun Factory er det perfekte parlegetøj og kan bruges både til vaginal og analsex og gør det muligt for både ham og hende, at opleve en ultimativ nydelse i en intim og pirrende parleg. 

Kvinden indsætter blot den brede del vaginalt og bruger sit bækkenbund til at holde fast i den. Derefter sætter man den anden ende af ShareVibe dildoen i ens partner og dette kan gøres vaginalt, men også analt. Det er perfekt til det par, som ønsker en intim og en tættere måde at være sammen på, ved her at deles om legetøjet og derfor også de frække, stimulerende og ophidsende vibrationer, som dildoen giver. 

Fun Factory ShareVibe strap-on Vibrator gør det muligt, at man kan indstille dildoen og dens vibrationsmønstre efter eget ønske. Den er nemlig indbygget med en lille forførende bullet vibrator, som byder på 5 forskellige, ophidsende vibrationsmuligheder, som man kan skifte mellem. Den er desuden også meget brugervenlig, man trykker blot på knappen, som sidder på undersiden af dildoen, for at aktivere den. Hvis man ønsker det modsatte, nemlig at undvære vibrationerne, er det også muligt at bruge ShareVibe uden.  Som et sidste finish har Fun Factory også sørget for, at dildoen er vandtæt. 

Det lidt sjove, stilfulde og unikke design på ShareVibe er meget bemærkelsesværdigt, men det er der en god grund til. Med denne strap-on slipper du nemlig for at iføre dig besværligt seletøj, da den er designet efter kroppens anatomi og altså til, at kroppen selv skal holde den på plads. Samtidigt er der også lagt vægt på, at det skal være behageligt for brugeren når den er indført. 

Det anbefales, at der bruges en vandbaseret glidecreme mens man benytter ShareVibe. 

Dildoen er perfekt til kvinde/mand, men også til kvinde/kvinde. 

Yderligere information

Vægt 595 g
Størrelse 245 x 125 x 65 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.