FUN FACTORY SHARE XL STRAP-ON DILDO PINK

Fun Factory Share XL strap-on dildo er en af de største dildoer på markedet. Det er en dobbeltdildo, som skal deles med din partner i en ophidsende og fræk leg, hvor kvinden kan få lov til at tage styringen. Den korte del af Share XL dildoen føres op i skeden og slutter sig tæt omkring klitoris og stimulerer den, hvorefter hun kan trænge ind på sin partner med den lange del, som er designet til at stimulere g-punktet. Dette sikrer, at begge parter opnår en nydelse -og orgasme, der skriger til himlen.   Den er beregnet til det øvede par, da tyngden på dildoen kræver, at man har lidt erfaring. Har man erfaring, vil man hurtigt blive glad for den forførende Share XL dildo.

Dildoen er fremstillet af allergivenligt medicinsk silikone og er 100% phthalat-fri. Den er 28 cm i alt, med en bredde på 3 cm. Størrelsen for giver er 9,5 x 4,5 cm, mens størrelsen for modtager er 23 x 4,5 cm. Som et plus er Fun factory Share XL strap-on dildo vandtæt. Denne dildo er i en sexet pink farve.

627 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Fun Factory Share XL strap-on dildo er, som navnet indikerer, med sine 18 x 3,5 cm, en af de helt store, fyldige dildoer på markedet. Det er en dobbeltdildo, som skal deles med din partner, og med denne XL strap-on dildo kan i forberede jer på en ekstraordinær, intim oplevelse sammen. Dildoen er perfekt til det let øvede, eksperimenterende par, da tyngden på dildoen godt kan kræve, at man har haft lidt øvelse. Men med noget erfaring kan i som par blive rigtig glade for, at bruge den i pirrende parleg, hvor begge parter bliver stimuleret og opnår nydelse.

Udover Fun Factory’s altid lækre, stilfulde, kreative og ergonomiske design, som er designet efter kroppens anatomi og til at kroppen selv skal kunne holde dildoen, hvilket gør det muligt for brugeren at slippe for at bruge besværligt seletøj, er den også enorm brugervenlig og nem at anvende. Det fungerer således, at kvinden blot indfører den korte del af Share XL dildoen, som slutter sig tæt omkring klitoris og stimulerer klitoris, op i skeden, hvorefter det er muligt for hende at trænge ind på sin partner med den lange del af dildoen, som er designet til at stimulere og ramme g-punktet. Som et lille plus kan designet på modtagerens ende, altså den lange del af dildoen, give følelsen af en almindelig dildo og analkugler på én gang, da ringene udvider sig, som var det analkugler. Dette gør, at begge parter kan opnå en nydelse og en orgasme, der skriger til himlen. Dildoen kan bruges både vaginalt og analt, hvilket giver mulighed for varieret leg.

Fun Factory Share XL strap-on dildo kan anvendes af kvinde/mand, men også af kvinde/kvinde.

Med denne dildo anbefales det, at man anvender en god glidecreme på begge dele af dildoen for at opnå let indtrængen i din partner, uanset om det er analt eller vaginalt. Desuden undgår i ubehag med legetøjet under samleje og opnår derimod en glidende, behagelig og blød oplevelse.

Yderligere information

Vægt 645 g
Størrelse 245 x 125 x 65 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.