FUN FACTORY SHARE STRAP-ON DILDO LILLA

Fun Factory har med sin Share dildo som en af de første skabt en harness fri, luksuriøs strap-on dildo i allerhøjeste kvalitet som sikrer, at du og din partner opnår ultimativ nydelse på samme tid. Perfekt til parret, som ønsker, at eksperimentere med sexlegetøj som de kan deles om. Fun factory Share strap-on dildo er designet til at kvinden selv, med sin krop, holder fast i dildoen, så hun slipper for seletøj. Den korte ende stimulerer desuden hendes g-punkt og klitoris, mens hun støder op i sin partner. Da dildoen fastholdes af bækkenbundsmusklerne på kvinden, kan denne dildo godt kræve en smule øvelse. Dildoen kan anvendes både vaginalt og analt og kan derfor bruges af kvinde/kvinde og kvinde/mand og giver samtidig mulighed for, at man kan eksperimentere yderligere.

Fremstillet af medicinsk silikone og er phthalat-fri. Share dildoen er 26 cm i længden og 3 cm i bredden. Størrelsen for giver er 9,5 x 4,5 cm, mens størrelsen for modtageren er 15 x 3,5 cm. Denne strap-on dildo er i en lækker lilla farve.

For at få mest ud af Fun Factory Share strap-on Dildo anbefales det, at man benytter en vandbaseret glidecreme.

547 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Fun Factory har med sin Share dildo som en af de første skabt en harness fri, luksuriøs strap-on dildo i allerhøjeste kvalitet som sikrer, at du og din partner opnår ultimativ nydelse på samme tid. Desuden gør det smarte ergonomiske design, hvor Fun Factory har lagt vægt på kroppens anatomi, det nemlig muligt at bruge en strap-on uden seletøj. Samtidig, er den fremstillet af blødt medicinsk silikone, som er yderst fleksibelt og tilpasser sig den enkelte krops form. Dildoen er, udover at være simpel og stilfuld i sit design, også enorm brugervenlig. Den fungerer simpelthen ved, at den korte ende fastholdes af kvindes skede, hvorefter hun kan trænge ind på sin partner. Den korte ende stimulerer desuden hendes g-punkt og klitoris, mens hun støder op i sin partner. Da dildoen fastholdes af bækkenbundsmusklerne på kvinden, kan denne dildo godt kræve en smule øvelse, til gengæld får man trænet og det kan vel kun være en bonus.

For at få mest ud af denne lækre dildo anbefales det, at man benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dildoen, for selvom den af fremstillet af lækkert medicinsk silikone, som er blødt og fleksibelt, så vil det gøre det lettere og mere behageligt at indføre Share dildoen, både for dig selv, men også for din partner.

Dildoen kan anvendes både analt og vaginalt og kan derfor bruges af enten kvinde/kvinde eller kvinde/mand. Denne dildo er i en fræk, forførende lilla farve.

Ønsker man lidt større “udfordring” kan man også få storebroren til Share dildoen, nemlig Fun Factory Share XL strap on dildo

Yderligere information

Vægt 565 g
Størrelse 245 x 125 x 65 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.