FUN FACTORY SEMILINO DILDO VIBRATOR SORT

Få den mest ultimative, pirrende stimulering både indvendig og udvendig med Fun Factory Semilino dildo vibrator. Vibratoren er udstyret med en ny, kraftigere motor, som sikrer, at du får mindst lige så kraftige, pirrende vibrationer. Dildoens rillede skaft vil give dig ind pirrende, ophidsende nydelse, hver gang du bevæger dildoen ind og ud. Med dens hele 6 forskellige vibrationsmønstre og vibrationsintensiteter er der rig mulighed for variation og for, at finde den indstilling der passer bedst til dig. Da vibratoren er vandtæt er der også mulighed for at tage Semilino med i badet. Med den smarte KeyLock funktion sikrer du, at dit legetøj ikke starter af sig selv. Vibratoren er opladelig og skal oplades via den medfølgende Click'n'Charge USB-oplader. Brug Semilino sammen med en vandbaseret glidecreme for at få den mest behagelige, pirrende oplevelse. Fun Factory Semilino dildo vibrator er fremstillet i medicinsk silikone, som er 100% ftalatfri. Størrelsen på dildo vibratoren er 17,3 cm x 3,3 cm. Lydniveauet på vibratoren er medium. Denne dildo vibrator er i en sensuel sort farve.

517 Kr.

Varenummer: 4032498801186 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Elsker du følelsen af, at blive stimuleret både indvendigt og udvendigt og er du træt af, at skulle veksle imellem de to? Med Fun Factory Semilino kan du nu få indvendig og udvendig stimulation på samme tid. Hvem siger, at det ikke skal være nemt at opnå den ultimative form for nydelse?

Semilino er et kvalitetsprodukt, hvor der er tænkt både i visuelle -og praktiske detaljer. Det betyder også, at semilino er udstyret med en nyere, stærkere og kraftigere motor, der sørger for mindst lige så kraftige, ophidsende vibrationer. Kombineret med et rillet skaft, som vil pifte stemningen yderligere op hver gang du bevæger dildoen ind og ud, er du garanteret en helt fantastisk oplevelse og ubeskrivelig orgasme. At den er fremstillet i lækker medicinsk silikone, som gør vibratoren utrolig blød og fleksibel, optimerer kun denne følelse yderligere.

Som kirsebærret på toppen er vibratoren formet med en let buet spids, som gør det muligt for vibratoren at ramme og stimulere kvindens G-punkt.

Man kan altså hurtigt konkludere, at denne vibrator lover tre vigtige ting; nydelse, nydelse og atter nydelse. Da den er vandtæt lukker dette op for endnu flere muligheder. Den kan nemlig nydes i badet og altså nydes i alt slags “vejr”.

Med vibratorens hele 6 forskellige vibrationsintensiteter og 6 vibrationsmønstre kan du skræddersy det perfekte program af nydelse, som sikrer orgasmer, så himmelske at man vil høre englene synge.

Semilino er ikke kun utrolig lækker visuel, den er også utrolig brugervenlig. For at tænde og slukke vibratoren skal du blot holde FUN-knappen nede, mens du vælger imellem de forskellige vibrationsintensiteter og vibrationsmønstre ved, at trykke på plus og minus-knapper. Og det var det. Med Semilino er det ganske enkelt nemt og hurtigt at få det som man vil have det.

Semilino er faktisk designet til at gøre hele oplevelsen nem og simpel. Det betyder også, at du skal slippe for irriterende batterier, som skal udskiftes. Vibratoren er nemlig genopladelig og skal oplades inden brug via en Click’n’Charge USB-oplader, som medfølger.

Går du og er bange for, at blive opdaget ved at dildo vibratoren starter af sig selv, mens den ligger i skuffen, i håndtasken eller andre steder? Frygt ej! Med Semilino kan du bekymringsfrit efterlade den hvor end du ønsker det. Den har nemlig den utrolig smarte KeyLock funktion som netop forhindrer vibratoren i at starte af sig selv. For at låse op for legetøjet igen skal du blot holde FUN-Knappen og (+) nede samtidig i ca. 3-5 sekunder.

For at få den bedste, mest behagelige oplevelse med vibratoren anbefales det, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med den.

Yderligere information

Vægt 255 g
Størrelse 190 x 95 x 60 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.