FUN FACTORY RAIN PENISRING SORT

Ønsker du en længerevarende erektion, som sørger for endnu mere tid til at lege med partneren? Så er Fun Factory rain penisring lige noget for dig. Som et plus vil denne penisring ikke kun sørge for mere tid til at udforske hinanden; med sine dråbeformede arme vil den nemlig stimulere kvindens klitoris og anus, så hun også får glæde af penisringen. Med sit fleksible, bløde materiale kan den passe til de fleste. Brug penisringen sammen med en glidecreme for at få den bedste oplevelse med produktet. Rain er vandtæt og fremstillet i medicinsk silikone og er 100% phthalatfri. Måler udvendig 5,5 x 5,5 cm, mens den måler 1,9 cm indvendig. Denne luksuriøse penisring er i en stilfuld sort farve.

97 Kr.

Varenummer: 4032498514086 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Kunne du godt tænke dig, at kunne lege og udforske din kærestes krop noget mere under sex, inden legen slutter ved det store klimaks? – Eller ønsker du blot, at kunne lege noget mere med dig selv, inden du får en vidunderlig orgasme? Så skal du anskaffe dig en Fun Factory Rain penisring, det vil både du og din kæreste blive glade for.

Rain penisrings lækre, bløde materiale er så fleksibelt, at de fleste kan bruge den. Og det er ikke kun mænd, som vil have glæde af denne frække sag. Den vil nemlig også pirre din kvindelige partner, mens du benytter den.

Som navnet indikerer, er Rain penisringens nemlig udformet med nogle dråbeformede arme og det er selvfølgelig ikke tilfældigt; for selvom at Fun Factory går meget op i, at deres produkter er stilfulde, så er det også vigtigt at de er praktiske. Armene på penisringen vil kunne pirre den kvindelige partner ved at stimulere anus og klitoris og give hende en nydelse hun sent vil glemme.

Rain penisring er adskiller sig fra de traditionelle penisringe, da den sørger for manden, men også kvinden. Når du bruger penisringen, kan den være en del af et frækt forspil, da hun kan være med. Slip for at forberede dig til den store seance i skjul. Aldrig har det været sjovere at bruge en penisring!

Penisringen er også enormt simpel og ligetil; påfør på roden af penis og derefter vil ringen stoppe blodomløbet, hvilket vil skabe en længerevarende og hårdere erektion. Sammen med ringens udformning er i garanteret en fantastisk oplevelse, sammen.

For at få den bedste – og mest behagelige – oplevelse med penisringen anbefales det, at man benytter en glidecreme sammen med penisringen. Dette øger glideevnen, så penis ringen også er lettere at påføre.

Yderligere information

Vægt 35 g
Størrelse 115 x 55 x 33 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.