FUN FACTORY RAIN PENISRING MØRKEBLÅ

Når man har tid, har man muligheder. Lider du af for tidlig sædafgang, eller ønsker du blot at kunne lege noget mere, inden det store klimaks? Så er Fun Factory Rain penisring din nye bedste ven. Med sit bløde, fleksible medicinske silikone vil penisringen kunne passe til de fleste mænd. Udover at give dig en hårdere og længerevarende erektion, så sørger den også for din partner. Med sine dråbeformede arme kan den nemlig stimulere klitoris og anus, hvis dette ønskes. For at få den bedste oplevelse med penisringen anbefales det, at man bruger en glidecreme sammen med den. Rain er vandtæt og fremstillet i medicinsk silikone og er 100% phthalatfri. Måler udvendig 5,5 x 5,5 cm, mens den måler 1,9 cm indvendig. Denne lækre penisring er i en maskulin mørkeblå.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 4032498514512 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Dejlig simpel og lige til. Det er lige præcis hvad Fun Factory Rain penisring er. Forlæng “spilletiden” ved at anskaffe dig en penisring. Så er der mulighed for, at udforske din egen, eller din partners krop i endnu længere tid, hvilket i sidste ende kan føre til flere fantastiske orgasmer.

Prøv en penisring og i vil have mulighed for, at kunne eksperimentere mere med f.eks. forskellige stillinger og sexlegetøj. Perfekt til dem, som ønsker at pifte sexlivet lidt op, eller som lider af for tidlig sædafgang.

Rain penisring fungerer ved, at den stopper blodomløbet i din penis, hvilket vil resultere i længerevarende og hårdere erektion. Fun Factory Rain penisrings lækre, bløde materiale er så fleksibelt, at de fleste mænd kan få glæde af den. Men det er ikke kun mænd, som vil have glæde af denne frække sag. Den vil nemlig også pirre din kvindelige partner, mens du benytter den.

Penisringen er nemlig udformet med små dråbeformede arme og det er ikke kun for at macthe med dens navn, “rain”. “Dråberne” har nemlig det formål at sørge for, at kunne stimulere kvindens klitoris og anus, hvilket vil give hende en uforglemmelig nydelse imens at han bruger den. Når du bruger denne penisring er der lagt op til mere tid, hvilket betyder flere muligheder. Mens du blivere hårdere af penisringen, vil hun blive mere tændt af penisringens arme.

Penisringen er også enormt simpel og ligetil at benytte; man påfører blot penisringen på roden af penis og derefter vil penisringen stoppe blodomløbet, hvilket vil skabe en længerevarende og hårdere erektion, som både du og din partner vil blive glade for.

For at få den bedste oplevelse med produktet anbefaler vi, at man bruger en glidecreme sammen med produktet. Dette er for at øge glideevnen på produktet og samtidig sikrer, at dit intimområde ikke oplever ubehag og gener.

Yderligere information

Vægt 35 g
Størrelse 115 x 55 x 33 mm