FUN FACTORY PATCHY PAUL G5 OPLADELIG DILDO VIBRATOR GRØN – PRISVINDER

Når først du har set Fun Factory Patchy Paul g5 dildo vibratorens “magiske” kræfter i brug, vil du blive tryllebundet og fanget af dens forførrende væsen og ophidsende vibrationerne, som til sidst vil føre dig til det ultimative, ellers uopnåelige klimaks som du før kun har kunnet drømme om. Dens størrelse og form gør dildo vibratoren perfekt til både de erfarne kvinder og nybegyndere. Med hele 12 forskellige vibrationsniveauer at vælge i mellem, er der muligheder nok – både for variation og for at finde det perfekte niveau til dig. Udstyret med et håndtag, som vil sikre, at du altid har styringen. Patchy Paul er vandtæt og kan derfor være med til at gøre badet lidt mere spændende. Dildo-vibratoren har en længde på 23 cm og et omkreds på 2,8-4,4 cm. Den oplades med det medfølgende USB-opladerstik. Denne lækre Patchy Paul er i en frisk grøn farve.

747 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 4032498801520 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Fun Factory Patchy paul g5 er en effektiv kvalitetsvibrator, hvor der ikke er sparet på detaljerne. Designet til at hjælpe dig med at opnå ellers helt uopnåelige orgasmer. Ønsker du at udforske en helt ny form for nydelse, der ikke kan sammenlignes med andre oplevelser? Forkæl dig selv, eller din partner med denne lækre dildo-vibrator og du vil takke dig selv når du først har oplevet dens magi.

Når først du har brugt Fun Factory Patchy paul g5 er der ingen andre alternativer, da den opfylder alle de krav, du end måtte have. For selvom, at vibratoren er slank, giver dens størrelse en god, tilfredstillende dyb udfyldning – lige som du vil have det. Vibratoren er desuden formet i en rillet form, med et lille knæk ude i dens spids. Rillerne sørger for, at du vil få dig en dejlig grundig stimulering af vagina, mens knækket vil hjælpe med at ramme og stimulere g-punktet, hvilket i sidste ende vil føre til et helt uimodståeligt klimaks, som du efterfølgende vil hungre efter.

Dens størrelse og form egner sig godt til alle kvinder, både til kvinder, som ønsker en god førstegangsdildo og kvinder, som har mange års erfaring. Den er hverken for stor eller for lille og selvom den er slank er den heller ikke for kort og giver den perfekte udfyldning. Kombineret med de frække vibrationer, som vil ophidse dig samt det utroligt pirrende, rillede skaft er du sikret en fantastisk, nærmest magisk nydelse.

Varier mellem Patchy Pauls hele 12 forskellige vibrationsniveauer, eller find det niveau, der passer helt perfekt til dig. Inddrag din partner i en fræk pirrende parleg, hvor vedkommende får lov til at styre niveauet og derfor også din orgasme. Ryk trinsvist et niveau og mærk hvordan du skridt for skridt nærmer dig et helt igennem perfekt klimaks.

Udstyret med et diskret “håndtag”, eller ring, er du sikker på, at du har styringen over dette vilddyr – også når det er den helt vilde omgang sengegymnastik som i er igang med. Da Patchy pal er vandtæt, kan den desuden klare al slags “vejr” og kan derfor nydes hvor som helst og når som helst – også i brusebadet eller jacuzzien. Med denne dildo vibrator slipper du desuden også for at bekymre dig for batterier. Den er nemlig opladelig.

Patchy Paul er sexlegetøjets superman; den er perfekt til hede soloseancer, ophidsende parlege eller når man ønsker at pifte det kedelige morgenbad op.

Udforsk, leg og eksperimenter med Patchy Paul – Der er et hav af muligheder!

Det anbefales, at man benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dildo vibratoren. Dette er for at du får den absolut bedste oplevelse med sexlegetøjet, da den øger glideevnen på sexlegetøjet, men også for at passe på legetøjet og forlænge dets levetid så du kan få glæde af den i så lang tid, som overhovedet muligt.

Yderligere information

Vægt 410 g
Størrelse 290 x 95 x 60 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.