FUN FACTORY NEW WAVE DOBBELT DILDO PINK

Fun Factory New Wave er perfekt til det lesbiske par, som ønsker at opnå et magisk klimaks sammen med hinanden. Nu kan i nyde denne ultra frække oplevelse sammen. Designet i en flad W form, hvor den ene ende har en pirrende rillet overflade, mens den anden har en bredere, lidt blødere overflade med en lille forhøjning, designet til at stimulere klitoris under sex. Dobbelt dildoen er lavet af medicinsk silikone, som gør den fleksibel og behagelig at bruge. New Wave er vandtæt og kan derfor nydes hvor som helst. Dildoen er 33 cm lang. Dobbeltdildoen er i en pirrende pink.

577 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 4032498253367 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Fun Factory New Wave er en dobbeltdildo skabt specielt til det lesbiske par, eller “friends with benefits”, som ønsker både at kunne få og give på samme tid. Se hinanden i øjnene, eller luk dem, mens i oplever en helt ubeskrivelig dejlig nydelse og opnår et helt magisk klimaks sammen.

Det kan være romantisk, blid og skøn sex, eller det kan være lidt hårdere, men ekstrem fræk og ophidsende sex. Det er jer der styrer “showet”.

Dobbeltdildoen har et helt specielt, karakteristik design, som adskiller sig fra mange andre dobbeltdildoer. Med sin flade W-form er den ene ende designet med en rillet overflade, som vil være enormt ophidsende når man bliver berørt af den, mens den anden er lidt fyldigere, blødere og glattere med en fræk, lille forhøjning. Den lille forhøjning vil blive brugerens bedste ven og pirre og stimulere klitoris under sex.

Som et kæmpe plus er dildoen fremstillet i medicinsk silikone, hvilket gør den meget fleksibel og yderst behagelig at bruge. Den vil forme sig efter enhver kropsform og efter hver eneste stilling, som man kunne have lyst til at afprøve. Prøv selv – og i vil ikke fortryde det.

Som prikken over i’et er New Wave desuden vandtæt, hvilket betyder at i kan nyde den under bruseren, i badekadet, jacuzzien osv, – you name it og New Wave vil altid være klar til fræk og fortryllende sex.

Køb ikke kun Fun Factory New Wave for din partners fornøjelses skyld, men også din egen. Det er den perfekte gave!

Yderligere information

Vægt 475 g
Størrelse 380 x 95 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.