FUN FACTORY MOODY OPLADELIG DILDO VIBRATOR KOKSGRÅ – PRISVINDER

Fun Factory’s prisvindende vibrator, Moody, er et luksuriøst kvalitetsprodukt, hvor du får alt i én. Moody kan bruges både vaginalt og analt, og er samtidig designet til at kunne ramme G-punktet og pirre klitoris. Fremstillet i medicinsk silikone for optimal følelse og fleksibilitet, så vibratoren kan bøjes i alle de ønskede retninger. Med sine 6 forskellige vibrationsintensiteter og vibrationsrytmer kan du finde den perfekte indstilling eller, for at pifte stemningen op, variere imellem dem. Moody er altid klar til at tilfredsstille dig og hjælpe dig på vej til et magisk klimaks, også i badet. Vibratoren er nemlig 100% vandtæt. Oplades med Click’n’Charge-oplader, som medfølger. Opladningstid er ca. 6-8 timer. Vibratoren er lavet i 100% ftalatfri, medicinsk kvalitetssilikone. Moody er 18,8 x 2,9-4,2 cm i størrelsen. Indføringslængden er ca. 10 cm. Denne vibrator er i en sort, sexet farve.

747 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Fun Factory Moody vibrator er en videreudvikling af den populære Stubby vibrator. Den er blevet optimeret, så du nu har den helt perfekte vibrator, der kan det hele, ved din hånd. 

Det hele er blevet vendt, drejet og gennemtænkt og det kan i den grad mærkes på kvaliteten. Moody er nemlig fremstillet af lækker medicinsk silikone, der gør vibratoren utrolig blød og fleksibel, så den kan bøjes i alle retninger. Prøv Moody og mærk, hvordan den, på en behagelig og utrolig dejlig måde, vil forme sig efter din krop. 

Selvom den er blød og fleksibel er den dog stadig utrolig fast. Dette er for, at man kan opnå en målrettet stimulation, der rammer de erogene zoner helt perfekt, lige der hvor man ønsker det. 

Den rillede overflade er utrolig pirrende, når fører den ind og ud af vagina, eller anus. Takket være Moody’s takkede krans, der stimulerer området omkring din vagina og din klitoris, er det også muligt at bruge vibratoren analt, da kransen kan fungere som stopper, hvilket betyder, at der ikke er risiko for at vibratoren sætter sig fast ubehagelige steder. Dette betyder også, at Moody kan bruges hvor end man ønsker det.

Heller ikke Moody’s facon er tilfældig; den lidt skæve spids gør, at du nemmere kan ramme g-punktet og få en helt fantastisk nydelse ud af det. 

Med Moody kan man lege længe og varieret uden nogensinde at kede sig. Den er nemlig udstyret med en utrolig kraftig motor, der har hele 6 forskellige vibrationsrytmer og 6 forskellige intensiteter, som man kan lege – og variere – i mellem. 

Ergonomisk designet til, at den er let at betjene og lækker at holde om. For neden har vibratoren nemlig et lille greb, som gør vibratoren ekstrem nem at styre. Foran dette greb sidder desuden hele betjeningspanelet, så man blot med et tryk med tommelfingeren kan få gang i det vilde monster. Aldrig har det været nemmere at tage styringen! 

Man skulle tro, at det ikke kunne blive bedre, men for Fun Factory kan det selvfølgelig det. Derfor er Moody også 100% vandtæt, så du kan tage vibratoren med hvor som helst, uanset om det er under bruseren eller i kufferten på vej til en eksotisk destination. Bedre bliver det simpelthen ikke! 

Fun Factory Moody er også utrolig brugervenlig og simpel i sin tilgang: knapperne har nemlig flere funktioner, så du har færre fysiske knapper at forholde dig til. 

Er du bange for at dit legetøj pludseligt vil starte af sig selv? Det behøver du ikke længere, for Moody har nemlig en smart låsefunktion som gør, at det ikke længere vil ske. Ved hjælp af “-“ knappen, “+” knappen og “fun”-knappen låser man, eller låser man op for vibratoren. Nu kan du tage Moody med overalt; i håndtasken, i kufferten eller  i natskuffen uden nogle “overraskelser” som vil “afsløre” dig. 

Sidst, men ikke mindst slipper du for at bekymrer dig for, om batteriet, midt i akten, dør på vibratoren. For batteriet på vibratoren er nemlig et genopladeligt lithium batteri, der oplades med den smarte Click’n’Charge-oplader, som selvfølgelig medfølger. 

Forkæl dig selv, eller din partner med denne frække sag og der vil blive lagt op til en masse leg som alle ender ud i en himmelsk orgasme. Perfekt til frække soloseancer eller forførende forspil, eller parleg.

 Med Fun Factory Moody vibratoren får du nemlig hele pakken. 

Yderligere information

Vægt 400 g
Størrelse 290 x 95 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.