FUN FACTORY MISS BI RABBIT VIBRATOR LILLA

Få det ultimative sexlegtøj indenfor stimulering med Fun Factory Miss Bi Rabbit vibrator. Den har ikke kun én, men hele to motorer, som skal sikre din nydelse, både i vagina og klitoris. Du vil aldrig skulle gå på kompromis igen. Med sit greb har det aldrig været nemmere at ramme plet. Vibratorens lille knæk pirrer dit G-punkt, mens vibratorens bløde silikone vil omfavne og ophidse dig. Der er rig mulighed for, at eksperimentere med Miss Bi. Hver motor har nemlig hver især 3 forskellige hastigheder og 3 forskellige rytmer. Med andre ord; du vil aldrig kede dig med denne vibrator. Vibratoren er fremstillet af silikone, der er 100% ftalatfri. Den måler 17 x 4,18 cm. Vibratoren er udstyret med et opladeligt Li-ion polymer-batteri som oplades med den smarte Click’n’Charge-oplader, som medfølger. Ladetiden er ca. 4-8 timer, mens levetiden på batteriet er mellem 30 minutter og 1 time. Når den er på standby er batterilevetiden op til 6 mdr. Denne vibrator er i en feminin lilla farve.

797 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Fun Factory Miss Bi Rabbit vibrator er til kvinden, som ikke kan få nok af stimulation. Med Miss Bi Rabbit vibrator kan du nu få dobbelt så meget stimulation, uden at skulle prøve at jonglere med to vibratorer på samme tid. 

Elsk, nyd og eksperimenter. Når du først har prøvet en verden af dobbeltstimulation, vil en traditionel rabbit vibrator se så kedelig ud ved natbordet. Med sine to motorer, som kan give lækre, pirrende vibrationer individuelt, har du nemlig flere frække muligheder end du kan tælle på to hænder – noget, som ingen anden rabbit vibrator vil kunne hamle op med. 

To vibratorer. Dobbelt så meget nydelse. Miss Bi’s to motorer er fordelt forskellige steder på vibratoren. For at vibrationerne skal kunne mærkes i hele  vibratoren har man derfor placeret den ene i den nederste del af skaftet, mens man har placeret den anden i klitorisvibratoren. Nu skal du ikke længere tænke på, hvor motoren sidder for at få den bedste følelse. 

Hver motor har hver især tre forskellige rytmer og 3 forskellige hastigheder. Hvis man ønsker, at pirre eller drille sig selv, eller sin partner, er der mulighed for at slå den ene motor fra. Hvis du vil have en pause helt fra vibrationerne er det muligt også at slukke begge motorer fra. Men selvom den er slukket kan du stadig have glæde af Miss bi, vibratoren vil blot give dig stimulering af klitoris og G-punkt, ligesom før, men uden vibrationer. 

Men det er ikke kun de to motorer som umiddelbart gør Miss Bi unik. 

Med sit ergonomiske greb er det nu muligt at målrette Miss Bi lige hvor man ønsker det så man opnår den optimale stimulering og nydelse, blot med sin finger.  

Det frække knæk på vibratoren er ikke kun design. Det sørger nemlig for at pirre dit G-punkt, når den er i brug vaginalt. Klitorisvibratorens bredde og drilske, kraftige rille vil stimulere din klit til det maksimale. 

De bløde kurver vil forkæle din krop, kærtegne den og omfavne den, hvilket gør oplevelsen med Miss Bi helt enestående. 

Disse tre faktorer vil være kombineret, når du tager Miss bi i brug. Mærk, hvordan det bløde luksuriøse silikone kysser din krop og lad de forskellige vibrationer fra vibratorene fortrylle dig og hjælpe dig på vej til en helt fantastisk orgasme. 

Selvom de mange muligheder kan virke lidt uoverskuelige, så er Miss Bi Rabbit Vibrator egentlig ganske simpel og brugervenlig. Rent visuelt skal du nemlig kun håndtere 3 knapper, som sidder lige i tommelfingerens rækkevidde når du holder om vibratorens greb, for at gøre det nemmere for dig. 

Fun-knappen har tre vigtige funktioner. Det er nemlig den knap, som du bruger for at tænde for vilddyret. Det er også denne knap der skal bruges, når du ønsker at gemme din favorit indstilling. Til sidst fungerer Fun-knappen også som “Quickstop”, hvis du ønsker at slukke hurtigt og effektivt for vibratoren. 

For at styre motoren, der sidder i klitorisvibratoren, bruges knappen med den lille prik, mens man for at styre motoren, der sidder på selve vibratorens skaft, skal bruge knappen med den store prik. 

For at skifte mellem de mange muligheder, skal der klikkes. Med et klik vil du blive ført til næste hastighed og efter at du har klikket dig igennem vibratorens 3 hastigheder, altså efter at have klikket 3 gange, vil du nu kunne klikke igennem de 3 forskelle rytmer. 

Bange for, at legetøjet ved afsløre dine frække hemmeligheder, ved pludseligt at starte sig selv? Miss Bi Rabbit vibrator er udstyret med en rejselås, som vil forhindre dette i at ske. Med en kombination af FUN-knappen og henholdsvis knappen med den store- eller lille prik vil man nemt kunne aktivere, eller deaktivere rejselåsen. 

Knapperne har også en utrolig praktisk funktion. De vil nemlig afsløre, hvor meget strøm vibratoren har tilbage. Dette er for at forhindre, at den nogensinde vil løbe tør for strøm, for der er ikke noget der er mere kedeligt end dødt sexlegetøj. Når knappen med den lille prik blinker er det tegn på, at batteriet er ved at være lavt. Hvis alle tre knapper lyser betyder det, at vibratoren er fuldt opladt og klar til brug. 

Miss B Rabbit vibrator er desuden utrolig nem at oplade. Det gøres med det smarte Click’n’Charge system, der medfølger. Aldrig har det været nemmere, at oplade sit sexlegetøj. 

Forkæl dig selv, eller din partner med denne fantastisk frække vibrator og i vil kunne høre englene synge når den er i brug. 

Yderligere information

Vægt 370 g
Størrelse 290 x 95 x 56 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.