FUN FACTORY MAGNUM DILDO BROMBÆR

Kan det ikke blive stort nok? Få den ideelle stimulering af vagina eller anus med Fun Factory Magnum. Det er stort, men lover mindst lige så store, fremragende orgasmer. Med sin længde 18,4 cm vil du blive fyldt godt ud, hvilket vil stimulere alle de følsomme nerver, både vaginalt og analt, og derfor give en helt uforglemmelig følelse og ophidselse. Dildoen er udstyret med en fod, der har en sugekop evne, hvilket betyder, at det er muligt at placere Magnum på glatte overflade. Nu kan du få hænderne fri, hvilket giver mange muligheder, hvis man ønsker at bruge dildoen sammen med en partner. Den brede fod gør den også ideel i brug sammen med et strap-on harness. Brug en vandbaseret glidecreme sammen med dildoen for at få en førsteklasses oplevelse. Dildoen er 18,4 cm i længden, mens den er 4 cm i bredden. Den er fremstillet i lækker, kvalitetssilikone. Denne dildo er i en lækker, sommerlig brombær farve. 

357 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Kan du ikke gå på kompromis med hverken med størrelsen eller gørelsen, så er Magnum noget for dig. 

Fun Factory Magnum dildo er nemlig en af Fun Factorys helt store dildoer, som vil sørge for, at fylde dig godt og grundigt ud, på en helt fantastisk, pirrende måde. 

Magnum vil blive din bedste ven, uanset om du er mand eller kvinde. Dildoen kan nemlig bruges både vaginalt og analt. Hvis man bruger dildoen analt, skal man dog være opmærksom på, at dildoen vil være ekstra fyldig i forhold til så meget andet sexlegetøj der er beregnet til at stimulere det anale område. Men lad dig ikke skræmme af det; nogle foretrækker faktisk dette frem for andet, da det vil stimulere alle de følsomme områder i din anus og pirre dig yderligere. 

Med sin størrelse på 18,4 cm vil du ikke blive skuffet. Magnum er nemlig en guilty pleasure; det er stort, det er ekstremt og utrolig frækt. Når du først har brugt Magnum, vil du blot ønske – og fantasere – efter mere. 

Dildoens design giver ikke kun et stilfuldt, lækkert udtryk. Den glatte, utroligt bløde overflade vil omfavne og kærtegne din krop på en helt ubeskrivelig dejlig måde. Dildoens hoved er formet efter et autentisk penishoved, hvilket giver en pirrende, ophidsende følelse, når Magnum bliver ført op. 

Magnum er desuden udstyret med en fod der har en sugekop evne. Dette betyder, at du kan sætte dildoen fast på glatte overflader, feks. brusekabinen. Det betyder også, at du kan få hænderne fri, mens du bruger dildoen. Så er der mulighed for at stimulere de andre erogene zoner på din krop imens. Det er en detalje, som man kun kan blive glad for. 

Man kan med fordel bruge denne store bad boy i en fræk leg sammen med sin partner. Når hænderne er fri er der mulighed for at pirre sin partner imens at man selv bliver stimuleret af dildoen, man kan pirre sig selv, eller din partner kan pirre -og drille dig med dildoen ved at tage styringen. Der er rig mulighed for variation! 

Selvom Magnum har en utrolig lækker og glat overflade anbefaler vi, at man bruger en vandbaseret glidecreme sammen med dildoen. Det vil nemlig forstærke følelsen af dildoens glatte overflade og intensivere stimulering. Det vil også øge glidevnen, så dildoen vil være nemmere at føre op. 

Yderligere information

Vægt 315 g
Størrelse 190 x 95 x 80 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.