FUN FACTORY LITTLE PAUL MINIVIBRATOR PINK

Når du først har prøvet Fun Factory Little Paul minivibrator vil den blive din bedste ven. Udstyret med en kraftig motor, for at du kan få den bedste stimulering. Med sine 6 vibrationsprogrammer og 6 vibrationsintensiteter vil der være en bred vifte af muligheder; både for at finde den perfekte indstilling, men også for at variere imellem dem. Få nydelse hvor som helst: dens diskrete design samt lille størrelse gør at den er ideel at have med i kufferten eller håndtasken. Designet til vaginalt brug, men kan stadig stimulere mandens erogene zoner såsom brystvorter og penis. Lad hinanden skiftevis nyde godt af vibrationerne i en fræk parleg. Vibratoren er fremstillet i lækkert blødt silikone og er vandtæt. Trods den kraftige motor er Little Paul lydsvag. Måler 14 cm i længden og 3 cm i bredden. Vibratoren bruger 2 x AAA batterier.  Denne vibrator er i en feminin pink farve. 

247 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Selvom at Fun Factory Little Paul er en minivibrator og lille i sin størrelse, vækker den stor glæde, når den er i brug. Lad Little Paul forføre dig med sine uartige vibrationer.

 Luk øjnene. Mærk, hvordan Little Paul stimulere og vækker alle dine sanser og lad vibratoren, skridt for skridt, vibration efter vibration, føre dig til den syvende himmel. Med Little Paul ved din hånd vil du altid få en helt uforglemmelig nydelse og orgasme.

Lad dig ikke skræmme af den lille størrelse; med denne vibrator vil du nemlig hurtigt kunne konkludere, at det virkelig ikke er størrelsen, men gørelsen der er altafgørende. 

Vibratoren er nemlig udstyret med en utrolig stærk, langtidsholdbar motor, som gør at den altid vil være kampklar. På trods af den kraftige motor er Little Paul dog en af de lidt mere lydsvage vibratorer, så du kan nyde den hvor du vil, uden at være bekymret for at vibratoren vil afsløre dig. 

Med hele 6 vibrationsintensiteter og 6 vibrationsprogrammer vil Little Paul altid være spændende. Eksperimenter imellem indstillingerne for at finde din favorit eller varier imellem de forskellige indstillinger, hvis du ønsker at pirre dig selv, eller din partner til ukendelighed. 

Minivibratoren er ikke kun utrolig praktisk, den er også meget stilfuld rent visuelt. Den er fremstillet i lækker, blød silikone som gør den utrolig behagelig at bruge. Det lille knæk på hovedet sikrer, at den nemt vil kunne finde dit G-punkt og stimulere dig yderligere. 

Little Paul vil være den perfekte rejse makker. Det diskrete design kombineret med det faktum, at den er lille gør, at den er ideel at have med i sin håndtaske, eller kuffert.  Den vil altså kunne nydes hvor som helst – også når du er på ferie. 

Fun Factory Little Paul minivibrator er perfekt til hede, soloseancer eller fræk parleg. Lad Little Paul være din lille frække hemmelighed, eller lad din partner tage styringen over dig. Der er muligheder nok! 

Vibratoren behøver ikke kun at være til kvinden. Little Paul kan nemlig bruges til at stimulere alle de erogene zoner på kroppen såsom vagina, klitoris, penis og brystvorter. Lad ham nyde lidt af vibrationer og skift evt. imellem jer.

Slip for irriterende ledninger med denne vibrator. Den kører nemlig på batterier og bruger 2 x AAA batterier, som skal købes separat. 

Vibratoren er som et kæmpe plus vandtæt. Dog skal du sikre dig, at du har skruet hætten ordentlig.

Little Paul vil være blive din bedste ven ved natbordet, eller hvis du er kvinden, som altid er på farten, i håndtasken.  

Yderligere information

Vægt 195 g
Størrelse 190 x 75 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.