FUN FACTORY LAYASPOT KLITORIS VIBRATOR SORT/SØLV

Fun Factory LAYA-spot klitoris vibrator er en vibrator, der bare skal prøves. Med 11 forskellige vibrationsniveauer er man sikker på, at man vil finde det helt rigtige niveau, som vil give dig helt igennem fantastiske orgasmer, du sent vil glemme. Sit bløde, feminine design gør den utrolig diskret. Tag den med i tasken og den vil til gengæld tage dig på en eventyrlig rejse i form af himmelske orgasmer, uanset hvor du er – også i badet. Vibratoren er nemlig vandtæt. Formen gør, at den placerer sig perfekt henover klitoris. Utrolig simpel både i design og i praksis. LAYA spot er 10 cm i i længden og bruger 2x AAA-batterier, som skal købes separat.  Denne vibrator er i en dæmpet sort/sølv farve. 

357 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 4032498460086 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Der er en god grund til, at Fun Factory LAYA spot er en af de mest solgte klitoris vibratorer i verden. Du får nemlig et kvalitetsprodukt, som holder hvad den lover. Og alle kan være med: uanset om du er nybegynder eller har mange års erfaring vil du få glæde af pirrende frække sag.

Den har nemlig en bred vifte af muligheder i form af 11 forskellige vibrations-niveauer, der går alt fra de lidt mildere vibrationer, til de ekstremt kraftfulde vibrationer. Derfor vil den erfarne bruger aldrig kede sig og nybegynderen kan starte stille og roligt op, og hvis det det ønskes, evt. træne sig frem til de kraftigere vibrationer.

LAYA spot er en utrolig diskret klitoris vibrator. Faktisk er den så feminin og uskyldig at kigge op, at man sagtens vil kunne forveksle den med et massageaparat. Derfor kan man sagtens have den i håndtasken eller ved natbordet, uden at nogen vil undre sig.

Dens bløde, kurvede form gør, at den er utrolig behagelig at holde om. Derfor vil det også blive nemmere at styre funktionerne, mens man bruger LAYA-spot. Hvis du ønsker, at skifte vibrationsniveau er det ganske simpelt; du trykker blot på “+” knappen eller “-“ knappen for at køre igennem de forskellige niveauer. Og det bedste af det hele; knapperne er placeret lige ved dine fingre, så du bogstaveligtalt ikke behøver at røre en finger for at opnå en fremragende orgasme.

Formen vil desuden gøre, at LAYA-spot vil placere sig helt perfekt på klitoris, så du heller ikke skal bruge for meget tid på at “ramme plet”.

Hvis du ønsker at pifte dit bad op kan LAYA-spot sagtens ledsage dig i dit bad da den er vandtæt. Lad LAYA-spot give dig helt fortryllende orgasmer og mærk, hvordan at du for en stund vil smide alle hverdagens problemer væk og hver en muskel i din krop vil slappe af. Perfekt til kvinden, som altid har travlt og derfor glemmer at forkæle sig selv engang imellem.

Og denne lækre vibrator behøver ikke kun at bruges til soloseancer. Du kan sagtens inddrage din partner i et utrolig magisk forspil, hvor han tager styringen – og din orgasme, mens du bare nyder.

Man skulle tro, at det var løgn, men man kan faktisk gøre LAYA-spot klitoris vibrator endnu mere behagelig og lækker at bruge. Sammen med en vandbaseret glidecreme vil du få en mere glidende, helt fantastisk intim følelse på din klitoris. Det skal prøves!

Vi anbefaler, at man rengører sit sexlegetøj efter brug, så den altid er klar til at tilfredse dig, når din lyst pludseligt opstår. Dette kan med fordel gøres med Fun Factorys egen toy cleaner.

Yderligere information

Vægt 140 g
Størrelse 110 x 95 x 50 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.