FUN FACTORY LADY BI RABBIT VIBRATOR RØD

Dronningen af ultimativ stimulering, Fun Factory Lady Bi Rabbit vibrator vil give dig en ubeskrivelig nydelse, som du efterfølgende vil blive ved med at fantasere om, indtil næste gang du bruger dildo vibratoren. Med hele to motorer, som kan styres uafhængigt af hinanden, er der nok at eksperimentere med.   Med sit ergonomiske greb er Lady Bi en mester i at “ramme plet”. Slip for irriterende batterier, dildo vibratoren er nemlig genopladelig. Perfekt til de fleste, både kvinder som mænd,  som ønsker en lidt større dildo vibrator som giver dig dobbelt stimulering og dobbelt den nydelse som du normalt ville få. Forkæl dig selv med det bedste af det bedste, anskaf dig Lady Bi. Vibratoren er fremstillet i 100% ftalatfri silikone. Måler 22,1 cm x 4,5 cm, mens indføringslængden er 13 cm. Vibratoren er genopladeligt og oplades med en Click’n’Charge oplader, som medfølger. Opladningstid er ca. 6-8 timer. Når legetøjet er på standby er battertiden helt op til 3 måneder. Denne vibrator er i en rød farve. 

887 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Er du fristet til at købe Fun Factory Miss Bi Rabbit vibrator, men savner du en lidt dybere stimulering i vagina? Så er Fun Factory Lady Bi den rette for dig vibrator for dig. Den har nemlig de samme, gode egenskaber, men er nummeret større end Miss Bi.

Eksperimenter, lad dildoen yde og nyd selv. Lady Bi måler nemlig hele 22 cm, hvilket gør den til en forholdsvis stor dildo. 22 cm er dog en helt perfekt længde, der sammen med dildoens utrolig smidige og pirrende form vil ramme området omkring livmoderhalsen helt perfekt. Selvom det ikke lyder super sexet, så er livmoderhalsen, for de fleste kvinder, et utroligt følsomt område, der vil være utroligt dejligt at blive stimuleret ved. 

Det der i sandhed gør Lady Bi speciel er at den ikke kun har en, men hele to motorer, hvilket betyder dobbelt så meget sjov for dig. Motorerne er placeret forskellige steder på dildoen for, at vibrationerne kan mærkes i hele dildoen. Den ene motor sidder i klitorisvibratoren, mens den anden sidder i den nederste del af skaftet. Nu er det muligt for dig at stimulere vagina og klitoris med pirrende vibrationer på samme tid. Aldrig har det været så enkelt, at blive stimuleret optimalt og få fantastiske orgasmer! De to motorer er uafhængige af hinanden og kan derfor styres individuelt. 

Det betyder også, at du kan slukke den ene, mens den anden kører, hvis du vil have en pause fra nogle af disse forbløffende vibrationer. Man kan også vælge, at slukke helt for begge motorer, hvis man gerne vil nyde dildoen uden vibrationerne. Da dildoens former rammer de erogene zoner helt perfekt og det faktum, at dildoen er lavet af en lækker kvalitetssilikone, vil nydelsen stadig være utrolig stor. 

Med Lady Bi’s 6 vibrationsniveauer og 6 vibrationsmønstre er der en masse muligheder. Skræddersy dit eget, helt perfekte program, så du på et splitsekund kan få det lige som du vil have det, eller spice oplevelsen engang imellem ved at variere imellem de forskellige, ophidsende niveauer. Ligegyldigt hvad, vil du få glæde af de mange niveauer, som Lady Bi har at byde på. 

Designet med et ergonomisk greb, der gør det nemmere at tage styringen over dette vilddyr. På enden af grebet sidder betjeningspanelet, som kun består af 3 knapper. Knapperne ligger lige i din tommelfingers rækkevidde. Det gør det super nemt og hurtigt at skifte imellem de forskellige niveauer. 

Lady Bi dildo vibrator kan garantere orgasmer uanset hvor du befinder dig. Den er nemlig vandtæt og kan nydes i poolen, i jacuzzien eller i badet. Den er også udstyret med en smart rejselås, der sikrer at legetøjet ikke pludselig starter af sig selv. Derfor kan du trygt ligge den i kufferten eller håndtasken. 

Som en smart lille ekstra detalje er det også knapperne som indikerer om Lady bi er ved at løbe tør for strøm. Når knappen med den lille prik blinker, er det tegn på at batteriet er ved at løbe tør. Hvis alle knapperne lyser betyder det, at den er fuldstændig kampklar og altså fuldt opladt. Vibratoren oplades med den medfølgende Click’n’Charge-oplader. 

Og det er ikke kun kvinder, som kan få glæde af denne frække dildo vibrator. Lady Bi kan nemlig også bruges af mænd til analstimulering. Det brede klitoris spirre vil stimulere dit utroligt følsomme mellemkød, mens dildoen vil stimulere din anus på en helt ubeskrivelig dejlig måde. 

Da vibratoren kan nydes både vaginalt og analt kan den faktisk nydes af de fleste; mænd, kvinder, nybegyndere og erfarne.  Dildoen kan dog godt være lidt stor for nybegyndere, men hvis man kan lide det stort, så vil Lady Bi blive din nye bedste ven. 

For at få den absolut bedste oplevelse med vibratoren anbefales det, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med dildo vibratoren – uanset om den skal bruges vaginalt eller analt. Det gør legetøjets glideevne og intensiverer følelsen når legetøjet er oppe i dig.

Yderligere information

Vægt 445 g
Størrelse 290 x 95 x 60 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.