FUN FACTORY JAM MINI VIBRATOR PINK

Som man siger; det er ikke størrelsen, men gørelsen. Det er lige præcis det, som Fun Factory Jam mini vibrator beviser. Lille og kæk, men kraftfuld og effektiv. Med denne vibrator vil du ikke savne noget. På grund af sin lille størrelse er den super nem at have med overalt; prop den blot i tasken eller kufferten og så vil den være klar til at tilfredsstille dig, når du er klar til det. Fremstillet i lækker, kvalitetssilikone som gør vibratoren lækker at blive berørt med. Det lille knæk stimulerer dit G-punkt – og rammer det helt præcist, ved første forsøg. Fremstillet i 100% ftalatfri silikone. Jam er 2,9 cm i diameter, mens den er 12,7 cm i længden. Batteridrevet og kræver 1 x AAA-batteri. Batteri medfølger ikke.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Lille, men effektiv. Fun Factory Jam mini vibrator er trods sin størrelse en utrolig kraftig vibrator. Perfekt at have med på farten.

Rejser du ofte alene? På grund af sin fine lille størrelse og sit stilfulde diskrete design, er Jam den ideelle rejsemakker. Den vil være din frække, lille hemmelighed, gemt mellem undertøjet i kufferten eller i håndtasken. Det er simpelt, hurtigt og nemt.

Jam er et rigtigt sexmonster, gemt i en lille uskyldig “krop”. lad dig ikke narre af størrelsen og lad dig forføre af dens gørelse; den er utrolig kraftfuld, perfekt til disse, som ønsker dejlige, kraftfulde vibrationer, der kan mærkes de helt rigtige steder.

Jam er vandtæt, så den kan tages med overalt – også i brusebadet. Sørg blot for, at hætten i bunden er skruet korrekt på. Når først den er helt lukket vil ikke én eneste dråbe vand komme ind.

Det faktum, at den er vandtæt gør den perfekt til af distrahere fra den travle hverdag. De lækre vibrationer kombineret med vibratorens karakteristiske form vil pirre dig til ukendelighed og til , at du glemmer alle hverdagens problemer og stress. Opnå en fuldstændig eventyrlig orgasme, der sender dig til den syvende himmel og mærk efterfølgende hvordan, at alle muskler i din krop slapper af. Ja, Jam er uden tvivl en “Guilty Pleasure” – men du fortjener den.

Bange for, at ultimativ nydelse bliver en dyr affære? Drop bekymringerne; vibratoren er nemlig utrolig budget-venlig. Du skal ikke bekymre dig over, om udskiftning af batteri vil blive dyrt i længden. Med lidt når Jam mini vibrator langt og derfor kræver den også kun et enkelt batteri. Det er ret imponerende, når man tænker over hvor kraftfulde vibrationer den leverer.

Med hjælp fra vibratorens form og kvalitetsmateriale er Jam en rigtig hyggespreder.
Dens folder, buler og riller vil garantere en effektiv, grundig stimulering indvendigt.
Den fløjlsbløde silikone vil skånsomt omfavne din hud og kærtegne den, hvilket gør den enormt behagelig ved berøring både indvendig og udvendig.
Silikonen gør desuden vibratoren yderst fleksibel, så den kan “bøje sig i støvet” for dig.

Spidsen, som er designet med et lille knæk, gør det meget nemmere og langt mere præcist at ramme G-punkt. Mærk hvordan den, med sine vildt pirrende vibrationer og silkebløde berøring, stimulerer et af de mest følsomme steder på din krop.

For at forstå den intense nydelse, som vibrationerne fra Jam giver, skal man prøve den selv. Jam er ikke udelukkende til singer og kan sagtens deles med partneren.

I et frækt forspil kan i skiftevis stimulere hinanden med dens nærmest magiske vibrationer. I kan også lade den ene tage styringen og lade den anden nyde. Uanset hvordan i vælger at gøre det, er der er massere at eksperimentere med!

Fun Factory Jam mini vibrator er fremstillet i kvalitetssilikone, som er fri for ftalater. Den er 12,7 cm i længden og 2,9 cm i diameter. Vibratoren bruger 1 x AAA-batteri. Batteri medfølger ikke.

Yderligere information

Vægt 105 g
Størrelse 220 x 55 x 32 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.