FUN FACTORY FLEXI FELIX ANALKÆDE SORT

Selvom at Fun Factory Flexi Felix analkæde er super charmerende og lidt humoristisk at kigge på, så giver den seriøse, kraftfulde orgasmer. Opnå en hel ny form for analstimulering, fyldt med nydelse og som samtidig er sjov. Hvem siger at sex skal være så alvorligt?
Kan nydes af mænd såvel som kvinder. Analkæden er 31 cm i længden og er udstyret med fem kugler, som variere i størrelsen. Lavet af lækker kvalitets-silikone. Flexi Felix er desuden vandtæt.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Mener du også, ligesom os, at sex skal være sjovt? Så er Fun Factory Flexi Felix lige noget for dig.

Sjov i design, simpel og effektiv i brug. Flexi Felix kan bruges af alle – kvinder som mænd som ønsker at udforske den spændende verden af analstimulering.

Tag ikke fejl af Flexi Felix: han er charmerende og han er sød, men der er ikke gået kompromis på kvaliteten, effektivitet og den nydelse, som analkæden vil give dig. For selvom, at han er noget så uskyldig i udseendet, så vil han pirre dig med en gennemtrængende nydelse, som vil få dig til at glemme alt andet omkring dig.

Analkæden er hele 31 cm lang og er udstyret med 5 kugler, skabt for at pirre- og tilfredsstille dig. Kuglerne er varierende i størrelse. Derudover har Flexi Felix et håndtag, som sørger for, at sikkerheden er i top; der er nemlig ingen fare for, at analkæden vil sætte sig fast ubehagelige steder. Med håndtaget kan man selv styre, hvor langt man ønsker at føre kæden op i anus.

Dette betyder, at alle kan være med, uanset om man er nybegynder eller har flere års erfaring indenfor analstimulering. Man kan nemlig selv vælge, hvor langt man vil føre kæden op og derfor også, hvor mange kugler og hvor intens en følelse man ønsker at opleve – og nyde. Hvis man er nybegynder kan man starte stille og roligt op ved at træne sig op til de lidt større kugler. Men i virkeligheden er det helt op til den enkelte hvordan “showet” skal køres.

Nyd Flexi Felix hvor som helst og når som helst – også i badet. Han er nemlig vandtæt og altid klar til leg.

Flexi Felix analkæde vil garantere en sjov oplevelse, med en masse fantastiske orgasmer. Hvad er der ikke at elske?

Vi anbefaler, at du bruger en glidecreme sammen med analkæden for at få den mest behagelige og pirrelige oplevelse.

Yderligere information

Vægt 125 g
Størrelse 110 x 95 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.