FUN FACTORY FLAME PENISRING RØD

Fun Factory Flame penisring er både praktisk og effektiv. Mens han får en længerevarende erektion af penisringen, vil hun få glæde af penisringens frække flammer, som vil stimulere området omkring klitoris. Det er sjovt, det er nemt og det lægger op til endnu mere leg. Penisringen er lavet i lækker kvalitetssilikone, som sikrer din komfort når den er i brug. Brug Flame sammen med en vandbaseret glidecreme for optimal nydelse og behag. Fun Factory Flame penisring er fremstillet i medicinsk silikone, som er fri for ftalater. Måler 5,5 cm udvendigt og 1,9 cm indvendig. Penisringen er vandtæt.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 4032498513034 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Ønsker du at tænde en gnist i dit sexliv, både for dig selv og din partner? Eller ønsker du blot at pifte sexlivet op med et kvalitetsprodukt? Pas på, for med Fun Factory Flame penisring er i garanteret en “hot” oplevelse. Lad dens frække flammer forkæle din partner, mens penisringen vil give dig en hårdere og længerevarende erektion. Perfekt til mænd, som lider af for tidlig sædafgang, eller mænd, som blot ønsker at kunne pirre, forkæle og udforske sin partner i længere tid.

Flame penisring er simpel og ganske ligetil; penis ringen er fremstillet i luksuriøs medicinsk silikone, hvilket gør den elastisk, behagelig og let at påføre. Mærk hvordan silikonen forkæler, omfavner, kærtegner og pirrer din – og din partners – hud.

Et godt forspil kan være altafgørende for din orgasme. Send din partner til den syvende himmel i form af en lige så himmelsk orgasme.

For det er ikke kun for at leve op til dens navn og tema, at Flame er designet med “flammer”. De frække flammer vil nemlig stimulere området omkring hendes klitoris under samleje. Lad hende mærke, hvordan at flammerne vil vække alle de følsomme sanser i hendes intimområde.

Flame penisring er ikke kun simpel i sit design og udtryk; den er også utrolig brugervenlig. Alt man skal gøre er, at placere penisringen ved penisroden og så vil penisringen gøre resten af arbejdet. Det, som penis ringen gør er, at den giver dig en hårdere erektion ved at tilbageholde blodet i din penis. Dette vil få dig til at kunne holde i længere tid og lege endnu mere med din partner, hvilket vil kunne gøre jeres sex endnu bedre – det samme med jeres orgasmer.

Som et kæmpe plus er Flame vandtæt, hvilket betyder at den kan bruges hvor som helst.

Fun Factory ved, at alle mænd er forskellige – det samme med deres penisser. Derfor har de gjort penisringen utrolig elastisk, hvilket betyder, at de fleste størrelser vil kunne få glæde af denne penisring.

Vi anbefaler, at du bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med produktet både for, at det bliver lettere at påføre produktet, men også for din egen komforts skyld; det er nemlig meget behageligere at bruge penisringen med lidt glidecreme.

Forkæl dig selv, eller din partner – for jeres egen skyld. Nu er forarbejdet for en længervarende både sjovt, en del af forspillet og med til, at i kan lege yderligere. Hvad er der ikke at elske ved Fun Factory Flame penisring?

Yderligere information

Vægt 35 g
Størrelse 115 x 55 x 33 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.