FUN FACTORY ESSENTIALS-MIX KONDOMER 50 STK

Fun factory Essentials mix – kondomer er perfekt til manden, som ønsker ekstra tynde kondomer, som vil sikre større følsomhed. I pakken er der forskellige former for tynde kondomer, så du kan finde de kondomer, som er perfekt for dig. Uanset hvad, så vil du med denne pakke være garanteret nogle sikre, altid pålidelige og enormt lækre kvalitetskondomer. Skabt for at sikre endnu mere nydelse og leg under sikker sex. Du – og din partner vil ikke fortryde det.
Kondomerne er lavet af naturligt gummilatex. Overfladen er glat, hvilket giver en god glideevne. Bredden på kondomerne er 52-54 mm, mens længden er 180 mm. Tykkelsen er 0,055- 0,08 mm tynd. Kondomerne er gennemsigtige og uden smag.

177 Kr.

Varenummer: 4013006250535 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Længere, fastere eller mere? Det er op til dig. Med kondomerne fra ESSENTIALS-MIX er du garanteret kondomer i yderst høj kvalitet. De er nemlig lækrere, sikrere og derfor også behageligere. Kondomerne fra Fun Factory går aldrig på kompromis med hverken følelse og sikkerhed – og det burde du heller ikke.

Vi mennesker er forskellige og mænds penisser er ingen undtagelse. Vi kan også have forskellige behov efter forskellige situationer. Dette ved Fun Factory og derfor er der taget hensyn til det enkelte behov i denne pakke, for at du kan få en endnu sjovere oplevelse. Pakken dækker nemlig et bredt spektrum af kondom-varianer, der går fra de ultra tynde kondomer til de lidt bredere, større XL-kondomer.  Alle kondomer har dog en ting til fælles; de er tynde, hvilket giver ekstra følsomhed.

I pakken får du altså:
SENSITIVE, som er meget tynd for maksimal følsomhed på penis,
COMFORT, som er mere rummelig for enden af kondomet for din komfort.
XL – som er bredere, til de lidt større drenge.
SAFETY – hvor ultimativ følsomhed møder maksimal pålidelighed.
Og til sidst GRIP, som er udstyret med en stærk, rullet kant for bedre at kunne passe endnu bedre.

De forskellige kondomer gør det muligt også at kunne bruge kondomerne til dit sexlegetøj.  Hvorfor bruge kondom på sit sexlegetøj? Det er ganske simpelt. Udover at give sex legetøjet en utrolig lækker følelse når det er i brug, så sikrer det faktisk også hygiejnen på dit sexlegetøj, så du slipper for at opleve ubehagelige gener eller infektioner. Derfor kan både kvinder og mænd bruge disse kondomer til deres sexlegetøj – for sex må aldrig være ubehageligt.

De forskellige varianter af kondomerne giver mulighed for at variere i mellem dem, men du kan også bruge pakken til at eksperimentere lidt og finde det kondom, som du synes er det bedste.

Få ultimativ nydelse og sikkerhed med Fun Factory Essentials mix – kondomer.

Yderligere information

Vægt 155 g
Størrelse 220 x 210 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.