FUN FACTORY DUKE OPLADELIG PROSTATA VIBRATOR SORT

Er du manden, som ønsker ultimativ stimulering af din prostata, bedre kendt som mandens G-punkt? Så er Fun Factory Duke Prostata vibrator lige noget for dig. Eksperimenter med vibratorens 6 forskellige vibrationsniveauer og inddrag din partner i en fræk parleg, hvor vedkommende har styringen over din orgasme. Vibratoren er også perfekt til frække soloseancer. Anatomisk designet ned til mindste detalje for at kunne ramme prostata helt præcist. Formen gør også, at mellemkødet vil blive stimuleret samtidig med din prostata, hvilket giver en helt igennem ophidsende dobbeltstimulering – lige hvor du vil have det. Vi anbefaler, at du bruger en anal glidecreme sammen med vibratoren. Vibratoren er fremstillet i medicinsk, phthalat-fri silikone og måler 16,7 x 3,7 cm. Vibratoren er udstyret med et genopladeligt lithiumbatteri.

477 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Er du en mand og har du altid været nysgerrig efter, at prøve at blive stimuleret i prostata, også kendt som det mandlige g-punkt? Nu er der rig mulighed for at udforske og eksperimentere dette med Fun Factory Duke prostata vibrator. Aldrig har det været nemmere at opnå en helt fortryllende stimulering af prostata, som vil vække alle sanser i din krop og give dig en helt uimodståelig orgasme, som du efterfølgende vil længes efter.

Duke prostata vibrator er nemlig udformet til at ramme din utroligt følsomme prostata helt perfekt. Dette er muligt fordi vibratoren med sine præcise vinkler og bøjninger er udformet ned til midste detalje for at kunne tilpasses efter din indre anatomi.

Som en bonus har Fun Factory valgt at forme Duke prostata vibrator på sådan en måde så du, udover at blive pirret ved dit g-punkt, samtidig også bliver stimuleret i mellemkødet – det kan man kalde en dobbelt stimulering der vil noget. Selvom det ikke lyder af meget, så er det en lille detalje, som gør en verden til forskel når du bruger vibratoren. Alle de følsomme, erogene zoner i din krop vil nemlig blive stimuleret præcist som du vil have det og så endda på samme tid. Duke vil på den måde hjælpe dig på vej til en helt ubeskrivelig, euforisk orgasme, som du sent vil glemme.

Med Duke prostata vibrator har du masser af mulighed for at eksperimentere. Der er nemlig hele 6 forskellige vibrationsintensiteter, så du kan finde den perfekte intensitet, eller variere imellem dem, alt efter hvad du lige er i humør til. Du styrer “showet”; det er dig som (ikke) har bukserne på!

Duke vibratoren lægger op til masser af leg – også med din partner. Inddrag din partner i en pirrende leg, hvor vedkommende kan få magten over vibratoren og derfor også din fantastiske orgasme.

Duke er genopladelig, så du slipper for irriterende batterier, som kan dø midt under akten. Nyd desuden vibratoren hvor som helst – den er nemlig vandtæt.

For at få den bedste og mest behagelige oplevelse med vibratoren så anbefales det, at man bruger en god anal glidecreme sammen med vibratoren inden den skal i brug. Det vil øge glideevnen på vibratoren og derfor også din komfort.

Yderligere information

Vægt 270 g
Størrelse 190 x 95 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.