FUN FACTORY DELIGHT OPLADELIG G-PUNKT VIBRATOR SORT/HVID – PRISVINDER

Ønsker du en kraftfuld og effektiv vibrator, som vil give dig lækre, intense og dybe G-punkt orgasmer, hvor der hverken er gået på kompromis med design eller praksis? Så er Fun Factory Delight G-punkts vibrator din nye go-to vibrator. Med sine 8 vibrationsindstillinger og 3 pulseringsmønstre vil Delight aldrig kede dig. Dens størrelse sammen med dens diskrete design og det faktum, at vibratoren er lydsvag gør, at den kan tages med i tasken og nydes – også selvom man altid er på farten. Vibratoren er genopladelig og oplades via computer eller stikkontakt. Vibrationshastigheden er ca. 90 minutter. Måler 15 cm i længden og 3 cm i bredden. Fremstillet i lækker medicinsk silikone. 

737 Kr.

Beskrivelse

Fun Factory Delight G-punkts vibrator er til kvinden, som ønsker intense, ophidsende og dybe g-punkts orgasmer, der vil sende hende til den syvende himmel. Forkæl dig selv eller din kvinde med denne G-punkts vibrator og hun vil få den stimulering hun altid har gået og drømt om! 

Og det er ikke noget vi skriver for sjov.  For Fun Factory Delight er nemlig anerkendt blandt mange sexologer og eksperter for sit effektive anatomiske design, der rammer lige hvor det skal. Vibratoren har desuden vundet Red Dot Design Award for sit flotte og yderst stilfulde design, som gør den enormt lækker at se på. 

Med delight er der ikke sparet på detaljerne. Vibratoren er nemlig ergonomisk designet og udformet på en hel unik måde, som gør det lettere for dig at ramme G-punktet. Den store krumning er den du skal takke for dine fortryllende, euforiske orgasmer . Det er nemlig den, som målrettet stimulere dit følsomme G-punkt helt perfekt. 

Det luksuriøse medicinske kvalitetssilikone gør, at G-punktsvibratoren føles fløjlsblød mod huden når man bliver berørt med den. Silikonen er som et plus super skånsom for huden og derfor også perfekt til dem, som lider af sensitiv hud. 

Dens størrelse og design gør, at man nemt kan have den med i håndtasken. Da den som et puls er lydsvag vil man ikke skulle bekymre sig om, at blive opdaget, hvis man ønsker nydelse mens man er på farten. 

Fun Factory ved, at ingen kvinder er ens og derfor vil alle kvinder kunne få glæde af denne vibrator, da den passer til alle kvinder, uanset de forskellige kvinders anatomi. 

Og delight vil aldrig blive kedelig. Da den er udstyret med 11 forskellige vibrationsmønstre, i form af 8 vibrationsindstillinger og 3 pulseringsmønstre, er der mulighed for at finde den perfekte indstilling som passer til dig, eller til variation hvis man er typen som gerne vil eksperimentere lidt. Inddrag din partner og lad vedkommende tage styringen i en fræk leg, hvor du blot skal nyde de dejlige, frække vibrationer. For styre Delight og skifte imellem vibrationsmønstrene skal man trykke på knapperne, der sidder øverst på håndtaget. Det bliver ikke nemmere. 

G-punktsvibratoren er i øvrigt super brugervenlig. Hvis du vil have den optimale oplevelse med vibratoren, kan du også få stimuleret klitoris, mens at vibratoren stimulere G-punktet. Det er super nemt at gøre:

Alt du skal gøre er, at indsætte vibratoren, løfte den lidt væk fra klitoris,  dreje den væk fra din mave og løfte vibratoren lidt op og ned i håndleddet. Og voila! nu vil du få en utrolig ophidsende dobbeltstimulation i form af lækre vibrationer. 

Er du træt af batterier, som dør med tiden og som også kan risikere at dø midt under akten? Med Fun Factory Delight G-punktsvibrator slipper du for dette, da den er genopladelig og kan oplades via computer eller en ganske almindelig stikkontakt. 

Yderligere information

Vægt 300 g
Størrelse 190 x 95 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.