Tilbud

FUN FACTORY COBRA LIBRE II VIBRATOR SORT

Fun Factory Cobra Libre penisvibrator er perfekt til manden, som tænder på pulserende vibrationer og som ønsker den ultimative penisvibrator, hvor der ikke er sparet på detaljerne. Perfekt både til sexede soloseancer og pirrende parlege. Vibratoren er udstyret med to kraftfulde motorer, disse kan styres individuelt. På trods af dette er den dog næsten lydløs, så den kan nydes hvor som helst. Den er vandtæt og kan oplades med det praktiske Click’N’Charge system – aldrig har det været nemmere! Udover sit lækre, stilfulde og diskrete design er Cobra Libre II vibratoren lavet af 100% silikone, som giver en behagelig, lækker følelse når vibratoren er i nærkontakt med dit følsomme penishoved. Cobra libre II vibratoren måler 14,7 x 4,3 cm, har et genopladeligt lithiumbatteri og 3 knapper som vibratoren styres med.

997 Kr. 897 Kr.

Varenummer: 4032498001487 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Fun Factory Cobra Libre II Vibrator er til manden, som elsker følelsen af pulserende vibrationer og som samtidig ønsker at forkæle sig selv med den ultimative penis-vibrator. Eller, til kvinden som gerne vil forkæle sin mand og stimulere ham på en anden, ny og spændende måde. Perfekt både til sexede soloseancer og pirrende parlege. Du indfører blot din penis i vibratoren og så vil du kunne mærke, at penis bliver omfavnet af en glat, blød silikone, som med sine vibrationer, vækker dine sanser og stimulerer dig maksimalt. For at give de helt perfekte pulserende vibrationer er Cobra libre II vibratoren udstyret med to kraftfulde, effektive motorer, men på trods af dette er den næsten lydløs og kan derfor tages med hvor som helst uden at få dømmende blikke. Disse vibrationer, hvor der ikke er sparet på kraften, vil du kunne mærke mod dit følsomme penishoved. De to motorer kan desuden styres individuelt. For at give den ultimative nydelse og oplevelse har Cobra Libre II som prikken over i’et hele 11 vibrationsmønstre, som du kan tilpasse efter dit behov. Den er også vandtæt, så vibratoren kan nydes i badet, når du trænger til at stresse af fra hverdagens pressede situationer. Brug den i bruseren, eller i badekadet og mærk hvordan din krop slapper af efter klimaks. Som noget nyt kan vibratoren oplades med det smarte og praktiske Click’N’Charge system – aldrig har det været nemmere! Du slipper simpelthen for at bekymre dig for, om der er nok batteri på.

Fun factory er kendt for sit enkle og diskrete, men praktiske design og det kan man også fornemme med Cobra Libre II. Den er lavet af 100% silikone, hvilket gør den elt at rengøre og samtidig føles behagelig i brug.

for at optimere oplevelsen yderligere anbefales det, at man bruger en vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren.

Yderligere information

Vægt 440 g
Størrelse 190 x 95 x 80 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.