FUN FACTORY CAYONA DILDO VIBRATOR GUL

Dit sexlegetøj kan være altafgørende for en fantastisk orgasme, så gå aldrig på kompromis. Forkæl dig selv med en Cayona vibrator fra Fun Factory – du vil ikke fortryde det. Vibratoren er en kombination af nydelse og kvalitet: vibratoren lover ultimativ stimulering af alle dine følsomme, erogene zoner gjort mulig af kvalitetsmaterialer og praktisk ergonomisk design. Når man først har prøvet Cayona vil man ikke have andet. Eksperimenter mellem de fristende 6 forskellige hastigheder og 6 forskellige rytmer – inddrag partneren og lad vedkommende tage styringen over din orgasme. Den er 100% vandtæt, så du kan tage den med hvor som helst. Slip for at blive afsløret sammen med din guilty pleasure – vibratoren er nemlig lydsvag og udstyret med en rejselås. Vibratoren er genopladelig med det smarte Click'n'Charge system, der oplades via usb-porten i din computer. Brugervenlig og enkel; der er kun 3 knapper, som du skal tage hensyn til for at styre dette monster. Fremstillet i lækker, luksuriøs silikone. Måler 17,6 x 1,7-4,8 cm.  Denne vibrator er i en fed pastel gul farve. 

497 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Leder du efter det perfekte stykke kvalitetslegetøj hvor der ikke er sparet på detaljerne, når du skal forkæle dig selv eller din partner? Så skal du anskaffe dig en Fun Factory Cayona Vibrator. 

Med Cayona er en genistreg uden lige, hvor hver eneste detalje er blevet vendt og drejet for at optimere din nydelse når du bruger vibratoren. Og det kan mærkes.  

Denne vibrator vil blive din nye bedste ven og den, som du som det første rækker ud efter når lysten er der. 

Cayona er nemlig ikke som alle andre vibratorer. Den lover dig stimulering af både skedeåbningen, klitoris og dit ekstremt følsomme G-punkt – alle zoner forkælet på samme tid! Dette giver ultimativ stimulering, som vil give dig en mindst ligeså ultimativ orgasme. 

Cayona vibratoren er designet med omtanke for kvinder og deres præferencer – både visuelt og i praksis. Derfor er den designet som den er. Dens bløde kurver og lyse, lette farver gør den utrolig feminin. Den vil følge dine former, så du opnår en fuldstændig fortryllende nydelse og – til sidst – orgasme. 

Vibratoren er desuden fremstillet i en lækker, utrolig fløjlsblød silikone, som ikke er farlig for din krop, men for din lyst. Silikonen vil omfavne din følsomme hud og nærmest kysse den. Denne følelse vil være utrolig ophidsende. Når silikonen på Cayona bliver våd, vil den glatte og bløde følelse blive forstærket yderligere, hvilket giver en helt ubeskrivelig dejlig følelse. 

Derfor anbefaler vi også, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren: både for din nydelses skyld, men også for vibratorens bløde silikones skyld. Glidecremen vil nemlig hjælpe med at passe på den bløde, glatte overfalde og kan i sidste ende hjælpe med at forlænge levetiden på Cayona. 

Da Cayona vibratoren har en behagelig størrelse, som hverken er for stor eller for lille vil den være yderst velegnet til dem, som ikke har den største erfaring med vibratorer. Den kan dog også bruges af de erfarne, hvis de ønsker en vibrator i god kvalitet og som holder. 

Og der er stimulering til enhver smag. Man kan nemlig eksperimentere med hele 6 forskellige hastigheder og 6 forskellige rytmer. Pir’ dig selv med den indstilling, som dit behov skriger efter, eller tænd dig selv til bristepunktet ved drilsk at skifte imellem de forskellige indstillinger – eller lad din partner gøre det! 

Mænd kan også få glæde af de frække vibrationer. Den kan nemlig bruges på kroppens andre erogene zone såsom brystvorter. Del de vibrationerne med i hinanden i en fræk leg. 

Uanset hvad, så er du sikret uforglemmelige orgasmer med en Cayona Vibrator – også i badet. Vibratoren er nemlig 100% vandtæt, hvilket betyder at den også kan nydes i badet, hvis lysten pludseligt skulle opstå. 

Der er heller ikke grund til at bekymre dig om, at vibratoren larmer for meget og afslører dig i dine gerninger – den er nemlig lydsvag. 

Med denne vibrator skal du faktisk slet ikke bekymre dig om noget som helst. Er du typen, som gerne vil nyde godt af dit legetøj, også når du er på ferie, men er bange for at legetøjet vil starte af sig selv og derfor afsløre dig? Med Cayona slipper du for det pinlige scenarie. Den er nemlig udstyret med en smart rejselås, som sikrer, at den ikke starter af sig selv. 

Træt af irriterende batterier, der dør i tide og utide eller af, at skulle tage hensyn til fremmede stikstandarder når du er i udlandet? No problem! – Med en Cayona vibrator får du det smarte Click’n’Charge system – oplad blot via usb-porten i din computer. 

Det er vigtigt, at rengøre sit legetøj efter man har brugt det. Det er for at sikre dit helbred og legetøjets hygiejne. En dårlig hygiejne kan nemlig betyde efterfølgende ubehag og gener for dig. Husk også at rengøre legetøjet inden første brug, så du allerede fra dag 1 af er sikret. Da vibratoren er vandtæt kan dette gøres nemt med vand og lidt sæbe, men for en fuldstændig desinficering anbefaler vi, at du bruger en toycleaner. Her er Fun Factory’s egen toycleaner oplagt. 

Dejlig, simpel og nem – sådan er hele oplevelsen med denne vibrator. 

Yderligere information

Vægt 275 g
Størrelse 190 x 95 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.