FUN FACTORY BOUNCER DILDO SORT

Den unikke dildo der reagere på dine bevægelser. Intensiveret stimulering fra de tre interne roterende vægte. Fyldende, bølgende form. Imponerende længde på 18cm. Den brede bund tilfredstiller de afsidesliggende erogene zoner og gør Bouncer 100% sikker til anal brug. Silkeblød overflade tekstur. Behageligt stramt og fleksibelt silikone skaft. Lav profil bund der gør at den kan sidde fast på glatte overflader og vægge. Kompatibel med seletøj. Lavet af 100% medicinsk kvalitets silikone.

647 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Ved første blik ligner Bouncer bare en helt almindelig dildo. Det slanke, abstrakte design og den forsigtigt buede form er perfekt til stimulering af g-punktet, og prostataen. Den giver dog ikke let sin overraskelse som den gemmer indeni væk. Den forskellige tykkelse på skaftet lover opfyldende øjeblikke af tilfredsstillelse ved vaginalt og analt brug. Hvert ryk giver et særligt kick der først kommer rigtigt til udtryk når du ryster den. En dildo der kan hypnotisere med den ekstra stimulering fra de stille roterende invendige bevægelser! De tre roterende kugler indeni reagere ved den blødeste berøring og tilfører et krydderi til dette fleksible legetøj. Lavet af 100% medicinsk silikone. Dens flade bund gør den velegnet til seletøj, og sættes nemt fast til glatte overflader. 100% vandtæt, produceret i Tyskland. Længde på 7.17cm, og diameter på 1.57cm, vægt på 276g.

Rengør forsigtigt produktet før du bruger det første gang og efter hvert brug, med mild sæbe og varmt vand. Cleaneren er særligt god til vaskning af produktet, og til forsigtig vask af de intime steder. Et par dråber glidecreme sørger for en behagelig følelse når produktet føres ind. Fun factory anbefaler en vandbaseret glidecreme som Toyfluid.

Yderligere information

Vægt 360 g
Størrelse 190 x 95 x 80 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.