FUN FACTORY BOOTIE SMALL LILLA – TESTVINDER

Har du aldrig prøvet en butt plug? Start her. Smal og fleksibel – vær ikke bekymret vær komfortabel! Buet form for prostata tilfredsstillelse, og for sjov for alle. Lavet af ikke-porøs silikone – nemt at rengøre!

157 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Til alle elskere af anal tilfredsstillelse, her er et lille legetøj fuldt af fantasi der gør folk til fans med dens helt rigtige hårdhed og fleksibilitet. Med dens fløjlsagtige bløde overflade giver Bootie Small dig rene øjeblikke af nydelse og gør de dybeste fantasier til virkelighed. Takket være dens silke bløde overflade er den det perfekte legetøj til nybegyndere at udleve deres anale fantasier med. dens vellykkede kombination af høj fleksibilitet og tilpasse hårdhed gør den til et yderst erotisk legetøj. Den er udformet så nybegyndere kan varme op til denne nye verden af stimulering langsomt og sikkert. Erfarne brugere kan også sagtens have det sjovt med denne plug, specielt hvis den bruges til ekstra stimulering under samleje. Den runde top gør den ekstra nem at indføre, i den anden ende er bunden bred nok til at sikre at den ikke kommer for langt op i anus ved et uheld. Dens form sikre at den bliver hvor den skal være helt af sig selv – også under længere tids brug. Ligesom du ønsker det!
Lavet af 100% medicinsk kvalitets silikone, produceret i Tyskland. Længde på 7.5cm, diameter på 2.5cm, vægt på 41g.

Rengør forsigtigt produktet før du bruger det første gang og efter hvert brug, med mild sæbe og varmt vand. Cleaneren er særligt god til vaskning af produktet, og til forsigtig vask af de intime steder. Et par dråber glidecreme sørger for en behagelig følelse når produktet føres ind. Fun factory anbefaler en vandbaseret glidecreme som Toyfluid.

Yderligere information

Vægt 65 g
Størrelse 110 x 55 x 50 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.