FUN FACTORY BOOTIE MEDIUM BUTTPLUG BORDEAUX

En medium størrelse plug med maksimum komfort. Buet form for prostata leg. Trinet over Bootie Small, fleksibel bund for komfort og udvidet slid. Forspil til anal sex eller nyd den for sig selv.

177 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Måske var du vild med den originale Bootie Small plug og nu er du klar til at gå en størrelse op, eller måske er du bare på udkig efter en butt plug der ikke er for stor og heller ikke for lille, så er Bootie Medium plugen til dig. Vores bedst sælgende originale butt plug har introduceret mange folk til det sjove ved anal leg. Nu tilbyder vi den samme form i en større størrelse, for folk der gerne vil tage deres anal leg til det næste stadie, eller for folk der bare vil have noget lidt større end den originale Bootie Small. Indfør denne mellem plug inden samleje med din partner, eller giv dig selv noget selvforkælelse med en lille ekstra følelse af fuldendthed, og seriøs prostata sjov. Hvis du er en med et g-punkt kan den endda bruges under samleje, til at vinkle din partner eller din favorit dildo op til dit g-punkt. Ligemeget hvad vil denne plug´s fleksible silikone bund sidde pålideligt mellem dine balder, og bevæge sig sammen med din krop med ultimativ komfort. Konisk spids for nem indførsel. Bunden passer perfekt mellem dine balder, et idealt legetøj til de øvede brugere. Designet og produceret i Tyskland. Længde 9.3 cm, og diameter på 1.7-3.5cm, vægt på 69g.

Rengør forsigtigt produktet før du bruger det første gang og efter hvert brug, med mild sæbe og varmt vand. Cleaneren er særligt god til vaskning af produktet, og til forsigtig vask af de intime steder. Et par dråber glidecreme sørger for en behagelig følelse når produktet føres ind. Fun factory anbefaler en vandbaseret glidecreme som Toyfluid.

Yderligere information

Vægt 125 g
Størrelse 110 x 95 x 50 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.