FUN FACTORY BOOTIE LARGE BUTTPLUG SORT

En stor udgave af vores bedst sælgende plug, buet form for prostata leg. Perfekt til anal legs entusiaster, fleksibel bund for komfort og udvidet slid. Forspil til anal sex eller nyd den for sig selv.

227 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Ligemeget om du har lært at elske anal leg fra den originale Bootie small eller du er en anal legs entusiast der leder efter noget stort, kombinerer denne plug seriøs størrelse med det mest komfortable design på markedet. Hvis du tørster efter den fuldendte følelse, er dette plugen til dig.

Med dens seriøse buede form og dens brede bund, er Bootie large butt plugen til prostata legs entusiasten og alle andre der vil have et komfortabelt, og godt designet legetøj der ikke går på kompromis med størrelsen.
Med dens fleksible silikone bund der passer perfekt mellem dine balder, er Bootie large en formidabel måde at opleve seriøs anal leg mens dine hænder er optaget med andre ting. Designet og produceret i Tyskland. Længde på 11.1cm, og diameter på 1.9-4.05cm, vægt på 108g.

Rengør forsigtigt produktet før du bruger det første gang og efter hvert brug, med mild sæbe og varmt vand. Cleaneren er særligt god til vaskning af produktet, og til forsigtig vask af de intime steder. Et par dråber glidecreme sørger for en behagelig følelse når produktet føres ind. Fun factory anbefaler en vandbaseret glidecreme som Toyfluid.

Yderligere information

Vægt 190 g
Størrelse 125 x 125 x 50 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.