FUN FACTORY BODYFLUID SILIKONEBASERET GLIDECREME 100ML

Denne sanselige Bodyfluid gør huden fløjlsagtig blød, glat og reducere friction – ved sensuelle højdepunkter. Bodyfluid er smagsløs og lugtfri – perfekt til sex eller en erotisk massage.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Gør intense øjeblikke endnu mere intense. Bodyfluid er en meget effektiv silikone – baseret elskovs gele. Den gør huden fløjlsagtig blød, er super glat og reducere friktion – perfekt til sex og erotisk kropsmassage.

Den sensuelle gele lover passioneret elskov og er tilgængelig i en elegant dispenser og som en pose. 100 ml af denne effektive silikone baserede glidecreme kommer i en attraktiv aluminiums dispenser der har et klassisk stål look der er nem at bruge. Pumpen garanterer ren og korrekt mængde.

Et enkelt tryk er nok til lang tids sjov uden afbrydelse. Vaginalt, analt, som par, eller alene – til alt hvad der giver dig nydelse. Kan sagtens bruges sammen med kondomer.

Det eneste du skal passe på med er at Bodyfluid og alle andre silikone baserede glidecremer ikke kan bruges med Fun Factorys silikone legetøj, da der kan opstå en kemisk reaktion, som kan ødelægge produkterne. Brug derfor vores vandbaseret Toyfluid til silikone legetøjet.

Yderligere information

Vægt 145 g
Størrelse 110 x 95 x 50 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.