FUN FACTORY BIG BOSS G5 BLACK LINE OPLADELIG DILDO VIBRATOR – PRISVINDER

Stor: imponerende, genopladelig vibrator. Stærk: optimeret levering af vibrationer igennem hele skaftet. Fleksibel: blødt og bøjeligt skaft der er lavet af hård silikone for et behageligt tryk på alle de erogene punkter, og et udvalg af positioner for hende og ham. Kraftfuld: 12 dyb frekvens og stille vibrations programmer. Realistisk design med glans og pulsårer. En fuldt ophidsende oplevelses sensation under vaginalt brug. Buet form for intens g-punkts stimulering. Komfortabel, sikkert greb og intuitive knapper, bare tryk på fun for at lege!

747 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 4032498801551 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Big Boss er en vibrator for alle dem som kan lide det stort. Specielt selvsikre kvinder og par der ved hvad de vil have, og som vil have intens fornøjelse vil finde den helt rigtige sparrings partner i Big Boss. En erfaren mand burde kunne genkende de tiltalende kvaliteter ved den største vibrator fra Fun Factory. Udrustet med denne vibrator, vil de kunne få en hver kvinde til at miste forstanden i ekstase. Denne vibrator holder hvad den lover og garanterer potent kraft ved leg under lagnerne.

Det enestående design som frembringer dine inderste fantasier, og dens prominente glans og pulsårer som er lavet efter den ægte naturlige vare, gør denne vibrator til noget helt specielt. Det bløde buede silikone skaft fylder brugeren med ophidselse på grund af dens 4cm diameter. Imponerende som den er, takket være dens FlexiFun teknologi der unikt tilpasser sig enhver kropsform uden at miste noget opfyldende tryk. Den stærke motor fordeler ligeligt vibrationerne i hele skaftet, dens kraftfuldhed rammer selv de mest gemte nydelses punkter.

I den flotte sorte farve, og med sine 12 vibrations programmer giver den et boost til dit sexliv, lige meget om du er alene eller med en partner. Det ergonomiske kontrolpanel, og den lille udskæring i håndtaget gør at den ligger perfekt i hånden, selv når du bruger meget glidecreme. Pegefingeren føres let igennem sølv ringen der er placeret på det forførende hvide håndtag for et sikkert greb, hvilket gør at legetøjet hviler sikkert i håndfladen og de 3 touch knapper betjenes nemt med tommelfingeren. Navigering er derfor nemt og komfortabelt med + og – knapperne. Den røde Fun knap starter og stopper Big Boss kælende opdagelses tur med et enkelt klik.

Den kraftfulde motor er lavet sådan at mere energi bliver ført igennem det stærke silikone skaft. De intense vibrationer bliver overført uden at noget kraft går tabt igennem skaftet, og hele vejen op i spidsen. Skaftet vibrerer med en sensation af tilfredsstillelse. Et batteri indikator display sørger for du altid kan være klar til leg. Quickstop funktionen via fun knappen stopper ethvert hemmeligt eventyr på et halvt sekund. Lås funktionen sørger for du roligt kan lade den ligge derhjemme, eller tage den med på rejse helt diskret i håndtasken eller i kufferten.

Kan nemt og komfortabelt bruges af både venstre håndet og højre håndet personer. Genopladelig med det medfølgende magnetiske ladekabel. 100% vandtæt. Produceret i Tyskland, fra medicinsk kvalitets silikone, kropsvenlig og lugtfri. Fløjlsblød overflade. Nem at rengøre med Toycleaner eller vand og mild sæbe. Længde på 23.5cm, diameter på 4.3-4.6 cm.

Yderligere information

Vægt 490 g
Størrelse 290 x 95 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.