FUN FACTORY BI STRONIC FUSION PULSERENDE VIBRATOR LILLA

Kraftfuld pulserende, og powerful klitoris vibration. Flagrende vinger som presses imod skamlæberne. 64 måder at nyde pulsering, vibration, enten separat eller i kombination. Formet til at masserer g-punktet og stimulerer den vaginale åbning.

1.297 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Vil du gerne have alt? Tørster du efter følelsen af en elskers passionerede fremstød, pulsen fra hans fingre imod dit g-punkt, hans fingerspidser flagrende imod dine skamlæber? Elsker du også den overvældende sensation fra en super stærk vibrator? Udvid dit seksuelle univers med Bi Stronic Fusion, det banebrydende nye legetøj der støder, pulserer, vibrerer, flagre, og sådan set giver dig alt hvad du altid har ønsket dig.

Gør dig klar til en ekstrem oplevelse af sensation. Vi har parret vores storsælger Stronic pulsator med en af de stærkeste eksterne motorer på markedet, for at skabe verdens første dual action legetøj der kombinerer realistiske fremstød med bulrende vibrationer. Vælg i mellem 64 stjerne stimulerende funktioner, fra dybe rytmiske fremstød til hurtige intense pulseringer, bare læn dig tilbage og nyd masser af timers håndfri leg.

Bi Stronic Fusion mestrer hvad der er muligt indenfor levering af nydelses mønstre, og invendig bevægelse, og tryk, sammen med dyb vibration der fokuserer på klitorisen og flagre imod dine skamlæber. Designet og håndlavet i Tyskland hvor der er brugt den bedste kvalitets kropssikre silikone på markedet, denne eneste af sin slags legetøj kan prale af en intuitivt knap brugerflade, et vandtæt design for alsidighed og nem rengøring, en rejse lås med tydelig tænd og sluk knap, og en batteri indikator – så du aldrig løber tør for leg. Genopladelig med det medfølgende magnetiske ladekabel. Længde på 21.7 cm, og diameter på 3.9 – 4.8 cm, vægt 366g.

Rengør forsigtigt produktet før du bruger det første gang og efter hvert brug, med mild sæbe og varmt vand. Cleaneren er særligt god til vaskning af produktet, og til forsigtig vask af de intime steder. Et par dråber glidecreme sørger for en behagelig følelse når produktet føres ind. Fun factory anbefaler en vandbaseret glidecreme som Toyfluid.

Yderligere information

Vægt 535 g
Størrelse 290 x 95 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.