FUN FACTORY B BALLS DUO – SORT/GRÅ

Buttplugen der reagere på dine bevægelser. Til elskere af ekstra anal stimulering, roterende indre kugler der følger bevægelserne fra brugeren.
Kan bruges både af ham og hende, og kan bæres diskret og usynligt under tøjet. Sensationelt ekstra kick under samleje, Sikkert greb og komfortabelt at have på. Idealt til par, for øvede og erfarne brugere.

247 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

B Balls Duo leverer et ekstra kick til alle der elsker anal tilfredsstillelse. Dette hybrid produkt(delvis analkugler og delvis buttplug) har den unikke fordel at den reagerer på brugerens bevægelser, ved at den bruger sine roterende indre vægte. De roterende vægte inden i B Balls Duo bliver sat i gang ved hver bevægelse, som giver timevis af himmelsk leg – helt uden en motor! De er helt stille og den smalle bund kan ikke ses under tøjet, så du kan have den på helt diskret offentligt, som en erotisk hemmelighed.

Under samleje kan den næsten ikke stoppes og frigiver bølger af ekstase i hende eller ham. Jo vildere elskov, jo mere intens og spændende bliver kuglernes rotationer da de følger kroppens rytmer. Når han har dem på vil han nyde en styrkende massage af anus og prostata. Når hun har dem på, vil han føle hvor dejlig stram hun bliver. B Balls Duo giver også sensationel dejlig massage og anal stimulering under vaginalt samleje.

Rengør forsigtigt produktet før du bruger det første gang og efter hvert brug, med mild sæbe og varmt vand. Cleaneren er særligt god til vaskning af produktet, og til forsigtig vask af de intime steder. Et par dråber glidecreme sørger for en behagelig følelse når produktet føres ind. Fun factory anbefaler en vandbaseret glidecreme som Toyfluid. Længde på begge kugler 12.5cm, og en diameter på kuglerne på 3.2, og 3.6cm. Vægt på 87g.
Produceret i Tyskland for Fun Factory.

Yderligere information

Vægt 145 g
Størrelse 110 x 95 x 50 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.