FUN FACTORY B BALL UNO – SORT/HINDBÆRRØD

En lille hoppen i din numse, denne butt plug har en enestående bulren. Dens Kugle med vægt hopper og ruller indeni, hvilket gør den ekstra sjov under partner lege, eller spanking. Fleksibel bund for komfort, og udvidet slid, som gør den Ideal til numse øvelser.

227 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Fra dens koniske spids til dens fleksible bund som passer perfekt mellem dine balder, er B Ball Uno formet efter nem indførsel og ultimativ komfort – og det er ikke engang det bedste! Denne butt plug er alt andet end en doven bund! Hver gang du bevæger dig, vil kuglen med vægt indeni B Ball Uno hoppe, rulle, og buldre i respons!

Få mere ud af bevægelserne i partner sex, med en butt plug der giver dig kraftfuld feedback ved hvert fremstød. Hav den på under vaginal sex for en fuldendt følelse. Dens runde form vil vinkle din partner (eller din favorit dildo) ind til dit g-punkt.

Rengør forsigtigt produktet før du bruger det første gang og efter hvert brug, med mild sæbe og varmt vand. Cleaneren er særligt god til vaskning af produktet, og til forsigtig vask af de intime steder.

Et par dråber glidecreme sørger for en behagelig følelse når produktet føres ind. Toy factory anbefaler en vandbaseret glidecreme som Toyfluid.
Længde 7.3 cm, diameter på kugle 1.8 – 3.2 cm og vægt 52g.
Produceret i Tyskland.

Yderligere information

Vægt 100 g
Størrelse 110 x 95 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.