FUN FACTORY AMOR DILDO MED SUGEKOP

Fun Factory Armor Dildo med sugekop er den perfekte dildo til dig, der er nybegynder indenfor sexlegetøj, eller drømmer om sin første dildo. Denne dildo er en anelse mindre end andre på markedet, men med en realistisk tykkelse. Dette giver dig den bedste oplevelse og en god 'første gang'.

Denne dildo giver dig mange nye mulighede for seksuel tilfredsstillelse. Velegnet til harness og anal stimulation. Sugekoppen giver dig muligheden for at benytte dildoen håndfri, og giver dig flere fantasier at udforske.

Fremstillet i medicinsk silikone i høj kvalitet. Blød, uden at miste sin stivhed og stimuleringsevne.

For at få den fulde oplevelse med denne lækre dildo og for at højne din nydelse, brug den da sammen med en vandbaseret glidecreme – vi anbefaler PJUR WOMAN glidecreme

Phthalatfri. Farve: sort.

297 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Fun Factory Amor Dildo med sugekop er den perfekte dildo til dig, der er nybegynder indenfor sexlegetøj, eller drømmer om sin første dildo. Størrelsen er en anelse mindre end andre på markedet, som vil give dig en god ‘første gang’. Denne dildo vil give dig nye muligheder for at tage dit erotiske liv til et nyt niveau.

Selvom størrelsen på Fun Factory Armor Dildo er mindre en andre dildoer, er tykkelsen meget realistisk, så ingen nydelse går tabt. Den vil give dig den bedste start indenfor sexlegetøj og dildoer.

Mulighederne er mange med denne dildo. Udstyret med en sugekop på bunden som suger sig fast på glatte overflader, kan du få en håndfri oplevelse. Prøv kræfter med anal stimulation, eller brug dildoen til påspændings-harness som den brede fod passer i. Vandtæt, så legen kan fortsætte under våde forhold. En kvalitetsdildo, der vil kunne ophidse og tilfredsstille dig på flere måder.

Fun Factory Amor Dildo er lavet af medicinsk silikone i høj kvalitet. Den er blød i materialet, uden at miste sin stivhed. Et behageligt eventyr, som samtidig stimulere dig optimalt.

For at få den fulde oplevelse med denne lækre dildo og for at højne din nydelse, brug den da sammen med en vandbaseret glidecreme – vi anbefaler PJUR WOMAN glidecreme

Phthalatfri. Farve: sort.

Yderligere information

Vægt 295 g
Størrelse 190 x 95 x 80 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.