FUN FACTORY 8IGHT PENISRING SORT/HVID

Penis ringen til par leg. Giver en hårdere og længere erektion ved at opbygge blod i penissen. Sikkerhed: den fleksible silikone ring kan nemt fjernes igen når som helst. Aftagelig elskovs kugle til stimulering af klitorisen og mellemkødet. To forskellige størrelse åbninger for forskellig opbygnings effekt. Legesyg og funktionelt design. Multifunktions penis ring.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 4032498515083 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Fun Factorys Loverings er et kreativt tilbehør til mænd, som forvandler en mands bedste aktiv og hans erektion om til noget at råbe højt om. Teknikken er forbløffende enkel, og effekten endnu mere imponerende. Pil ringen fra hinanden og før den ned til bunden på penissen. Resultatet er en behagelig hård erektion. Loverings passer til alle penis størrelser og er komfortable at have på. Prikken over iét ved multifunktions penis ringen er elskovs kuglen som kan bruges til at tilfredsstille klitorissen eller anus. Dette lille tilbehør vil snart være den foretrukne kompagnon under lagnerne. Den tilfredsstiller kvinder på klitorissen eller stimulere analt ved samleje med en partner. To størrelser i en love ring – det bliver ikke mere praktisk. Varierede måder at have elskov på vil føre til endnu ukendte højder af erotisme. Vælg den mindre eller den større åbning på love ringen og før den over hans penis. Den anden åbning giver plads til elskovs kuglen. Resultatet er nemt at se – en imponerende erektion, et tilfredsstillende klimaks og glade ansigter alle steder. Lavet i Tyskland af 100% medicinsk kvalitets silikone, kropsvenlig og lugtfri. Øverste åbnings diameter er 1.9cm, og nederste åbnings diameter er 2.1cm, vægten er 38g.

Rengør forsigtigt produktet før du bruger det første gang og efter hvert brug, med mild sæbe og varmt vand. Cleaneren er særligt god til vaskning af produktet, og til forsigtig vask af de intime steder. Et par dråber glidecreme sørger for en behagelig følelse når produktet føres ind. Fun factory anbefaler en vandbaseret glidecreme som Toyfluid.

Yderligere information

Vægt 75 g
Størrelse 110 x 55 x 45 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.