FLESHLUBE VANDBASERET GLIDECREME 100 ML

Fleshlube er den perfekte glidecreme, der vil komplimentere og intensivere den lækre følelse af din Fleshlight yderligere.

Fleshlube er specielt udviklet til at forbedre din oplevelse med din Fleshlight. Oplev øjeblikkeligt en blødere og mere levende følelse når du bruger den sammen med dit sexlegetøj!

Glidecremen har en tynd konsistens, der vil føles utroligt blød og forførende på huden. Da glidecremen er vandbaseret vil den desuden også kunne benyttes sammen med andre former for sexlegetøj, uanset det materiale, de er fremstillet i.

Fleshlube er dermatologisk testet, fri for parabener og allergivenlig, hvilket gør den yderst velegnet til dig, der lider af sensitiv hud.
Duften er neutral og selve cremen er sikker at bruge på et kondom. Når du køber denne frække sag, køber du 100 ml af et rent mirakelmiddel.

87 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Leder du efter den perfekte glidecreme, der vil komplimentere og intensivere den nydelse du får af din elskede Fleshlight? Så er Fleshlube Vandbaseret Glidecreme det produkt, som du går og leder efter.

Fleshlube er nemlig en luksuriøs vandbaseret glidecreme, der øger glideevnen på din Fleshlight og øger følsomheden i penis, så stimulationen fra din Fleshlights indvendige struktur vil føles mere intens end nogensinde før. Den våde fornemmelse af glidecremen vil også give en autentisk følelse af en vagina og vil derfor være utroligt ophidsende.

Glidecremen er særligt udviklet af Fleshlight selv og er derfor yderst velegnet til at bruges sammen med din yndlings Fleshlight. Da man skabte formularen til cremen blev der kræset for detaljerne for at skabe den bedst mulige oplevelse med onaniproduktet – og det er noget der i sandhed kan mærkes!
Takket være glidecremens effekt, vil onaniproduktets materiale – og derfor også hele oplevelsen – føles meget mere blød og levende, hvilket vil resultere i flere, langt mere nydelsesrige orgasmer for dig. Fleshlube er tynd i sin konsistens og vil føles fløjlsblød ved berøring.

Glidecremen er ikke udelukkende beregnet til brug af en Fleshlight. Da den er vandbaseret vil den nemlig kunne passe til mange former for forskelligt sexlegetøj i alle slags materialer.
Det betyder, at du ikke kun kan nyde alle cremens fantastiske fordele med Fleshlighten, men at du også kan nyde dem med andre former for sexlegetøj som du – og din partner – ellers måtte have. Nu kan i deles om glidecremen derhjemme!

Nyd følelsen af bekymringsfri sex eller selvforkælelse – for Fleshlube glidecreme er nemlig dermatelogisk testet og allergivenlig, hvilket gør den utroligt velegnet til dem der måtte lide af sensitiv hud. For alle fortjener en god glidecreme, der kan bruges til at forbedre alle ens frække oplevelser!

Yderligere information

Vægt 150 g
Størrelse 135 x 40 x 40 mm