FLESHLIGHT SLEEVE WARMER

Er du træt af at få et kuldechok når du leger med din elskede Fleshlight? Med Fleshlight Sleeve Warmer behøver du aldrig mere blive distraheret af en temperatur forskel!

Et varmt sleeve i din Fleshlight er ikke kun behageligt; det giver en mere autentisk følelse af at være sammen med en partner.

Sleevet kan blive opvarmet op til 40 grader, der er den perfekte temperatur til en realistisk følelse. Nu vil din Fleshlight kunne varme dig op i selv de koldeste vinter nætter!

Fleshlight Sleeve Warmer er opladelige og kan oplades med den medfølgende adapter eller USB.

Længden er 19,5 cm, mens diameteren er 2 cm og basen 6,5 cm.

297 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 810476016531 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Hader du at dykke ned i et sexlegetøj, der er chokerende koldt og som distrahere dig i at nyde din selvforkælelse?

Kom i den helt rette stemning med Fleshlight Sleeve Warmer – for med den ved din side vil din elskede Fleshlight altid være dejlig varm og føles præcis som den ægte vare!

Denne mirakelmager opvarmer nemlig din Fleshlight til 40 grader, hvilket er den perfekte temperatur til en fræk omgang i sengen.
Den varme fornemmelse er ikke blot utrolig ophidsende, den får også din Fleshlight til at føles mere realistisk.
Det bløde materiale fra din Fleshlight kombineret med varmen vil føles helt uimodståeligt – og du kan lige så godt overgive dig ved at lade Fleshlight forføre og lede dig hen til et helt ubeskriveligt klimaks!

Opvarmeren er diskret og simpel i udseende – og utrolig nem at anvende i praksis.
Alt du skal gøre er, at trække dit fløjslbløde Fleshlight superskin ned over stangen og derefter tænde for opvarmeren ved at trykke på knappen, der er placeret på fronten.
Du behøver ikke engang at skulle tænke på at regulere temperaturen. For opvarmeren er udstyret med et smart termostat, der sikrer en konstant temperatur – så du ikke får ubehagelige overraskelser i form af en lidt for varm fornemmelse på penis!

Heldigvis skal du ikke vente længe på, at få opvarmet den store frækkert – det tager nemlig kun 5 minutter for det pirrende sleeve at blive opvarmet og klar til en kinky omgang.

Opvarmeren, der er formet smart som en stang, gør det let at putte sleevet på – og sørger for at det bliver hvor det skal mens det bliver opvarmet. Men det er også yderst velegnet til opbevaring af dit sleeve, når du ikke har mulighed for at forkæle dig selv med det.

Opvarmeren er ikke kun nem at bruge – den er også nem at rengøre. Alt der skal til for at få det 100% hygiejnisk er en fugtig klud og en mild sæbe.

Det er vigtigt, at man IKKE opvarmer sexlegetøj der indeholder elektronik med Fleshligt Sleeve Warmer.

Yderligere information

Vægt 355 g
Størrelse 280 x 130 x 120 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.