FLESHLIGHT PINK LADY VORTEX

Fleshlight Pink Lady Vortex Vagina adskiller sig fra Girls serien, ved at det ikke er en specifik pornoskuespiller, som har stået model til masturbatoren. Pink Lady har en fræk vaginaåbning, som leder videre ind i sleevets super varieret Vortex-tekstur. Teksturen består af fordybninger med vandrette og lodrette riller, afbrudt af overgange med varierende diameter, hvilket giver enorm stimulation som fører eksorbitant ekstase. Onani produktets indvendig længde er 23 cm.

447 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 810476017644 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Modsat andre produkter i Girls-serien, er Fleshlight Pink Lady Vortex ikke en afstøbning af en skuespiller til dine yndlingsvoksen film, men det gør den ikke mindre vidunderlig at have med under dynen.

Den frække Fleshlight består af en blød, indbydende og yderst forførende vaginaåbning, som fører ind til himmelsk, varierende Vortex-tekstur, der er enormt pirrende ved penetrering. Den lækre kombination af lodrette og vandrette riller og bølgede form, som teksturen består af, giver desuden en mere realistisk følelse. Masturbatoren er derfor yderst velegnet til dem, der ønsker at kunne nyde følelsen af en ægte kvinde når som helst og hvor som helst!

Kombiner dette luksuriøse produkt sammen med en god, vandbaseret glidecreme når du skal forkæle dig selv og du vil være garanteret et klimaks, der er så fantastisk, at det er lige så englene synger!

Yderligere information

Vægt 725 g
Størrelse 100 x 100 x 270 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.