FIFTY SHADES OF GREY SENSUAL TOUCH MASSAGEOLIE 100ML

Forkæl dig selv og din partner med en god massage – og gør det ordenligt med Fifty Shades of Grey Sensual Touch Massageolie.

Lad dig forføre af duften af Mr. Greys signature duft, der er en kombination af musk, sandeltræ samt bergamot. Det vil med garanti skabe den perfekte stemning i soveværelset!

Massageolien består af Jojoba og andre essentielle olier, der går ind og fugter, plejer samt forkæler huden, så den vil efterlades uimodståelig for alle omkring dig.

Olien er fri for parabener og glycerin, så du kan nyde bekymringsfrit. I denne stilfulde flaske får du 100 ml nydelse, der er drøj i brug og derfor holder længe.

127 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Hvad er bedre end at forkæle sig selv hinanden med en god massage, der kan løsne op for alle de spændte muskler?
En god massage kan nemlig være mirakelmidlet, der får humøret op på en stresset hverdag, får en til at slappe helt af og som derfor kan skabe den perfekte frække stemning i soveværelset.
Ja, noget så simpelt kan faktisk forfriske sexlivet og skabe en ny spænding, der vil gøre jer begge meget begejstrede og helt vilde i varmen!

En massage behøver selvfølgelig ikke altid have en “happy ending”, men med denne massageolie vil det være utroligt svært at modstå fristelsen. For med Fifty Shades of Grey Sensual Touch Massageolie vil du og din partner opnå helt fantastiske, sensuelle massager, der vil føles præcis som var man på et spaophold.

Åbn låget og duft til ren forførelse. Massageolien har nemlig den uimodståelige duft af skønne Mr. Grey’s signature duft, der er en blanding af musk, sandeltræ og bergamot, der tilsammen vil lede tankerne hen på ren erotik og nærvær. Men det er ikke alt. For olien indeholder også Jojoba og andre essentielle olier, der vil blødgøre -og fugte huden, så den føles utroligt lækker og uimodståelige for din partner.

Det er ikke kun indholdet af denne flaske, der har betydning for din oplevelse, selve flasken er nemlig også et mesterværk i sig selv. Designet er enkelt, elegant og i ægte Fifty Shades stil.
Takket være det eksklusive og diskrete look slipper man for besværet ved at gemme sine produkter væk. Dette er nemlig en olie, som du stolt vil stille frem sammen med dine andre hudplejeprodukter.

Når du køber dette produkt får du 100 ml, men da det er meget drøj i brug og man ikke behøver at bruge særlig meget for at kunne komme en lang vej, så vil der være til en masse frække massager. Det eneste du behøver at bruge til en hel krop er det der vil svare til en valnød i din håndflade. Det betyder også, at du ikke gang på gang skal ud og købe en massageolie, fordi den bliver brugt op lynhurtigt!

Hvis man ønsker at gå “all in” med sin selvforkælelse anbefaler vi, at man tager sig et langt, dampende varmt bad, der hjælper musklerne til at slappe af yderligere, inden man benytter sig af den luksuriøse massageolie. Når du kommer ud af badet vil du være afslappet, føle dig lækker ren og være mere end klar til en fantastisk massage, der fugter huden, gør den utrolig blød og skaber den perfekte stemning sammen med din partner. Det er en opskrift, der kan bekæmpe enhver stressende hverdag!

Yderligere information

Vægt 120 g
Størrelse 110 x 40 x 40 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.