FIFTY SHADES OF GREY HOLY COW MAGIC WAND

Fifty Shades of Grey Holy Cow! Magic Wand er perfekt til onani, forspil og sensuelle massager. Med 8 kraftfulde vibrationsindstillinger kan den indstilles til den enkeltes behov, så den ultimative orgasme kan opnås.

Med denne wand slipper du for besværet ved at købe batterier, den oplades nemlig via USB i 120 minutter for 60 minutters kraftfuld stimulation. Fifty Shades of Grey Holy Cow! Magic Wand er desuden 100% vandtæt så den er brugbar i selv de vådeste klimaer. Medfølger lækker, luksuriøs satin opbevaringspose.

Praktisk information:
Wand'en er lavet af kvalitetssilikone. Den måler 24 cm i længde og 5 cm i diameter. Lydniveauet er middel. Brugermanualen er på engelsk.

747 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Opnå en nydelse igennem hele kroppen med Fifty Shades of Grey Holy Cow! opladelig magic wand vibrator. Før blot det glatte silikone hoved til hvorend du ønsker og udforsk de 8 kraftfulde vibrationsindstillinger for, at udløse et fantastisk klimaks. Perfekt til onani, forspil eller sensuelle massager.

Påfør et godt lag vandbaseret glidecreme før du begynder at benytte din wand. Før derefter din wand til dine mest følsomme områder og lad dens 8 pulserende mønstre drive dig ud i en orgasme, der tager pusten fra dig.

Til de stressende dage kan Fifty Shades of Grey Holy Cow! Magic Wand med fordel bruges til generel massage. Rul blot det luksuiøse silikonehoved på de trætte skuldre og du vil opleve, at en massage aldrig har været bedre!

Yderligere information

Vægt 370 g
Størrelse 70 x 90 x 255 mm