FIFTY SHADES OF GREY Hard Limits Bondagesæt

Med Fifty Shades Of Grey – Hard Limits Restraint Under The Bed Kit, forvandler du på ingen tid din seng til en bondagelegeplads, når først tværstropperne under sengen er monteret.
I de justerbare tværstropper fastgøres de fire manchetter med små metalkroge.

Manchetterne er bløde og velpolstret, så de ikke efterlader synlige mærker på huden. Manchetternes velcro lukning, gør det nemt og hurtigt at fastgøre dem om hånd- og fodled, så i er klar til blid bondage.

Når seancen er slut, kan manchetterne hurtigt afmonteres, så tværstropperne kan gemmes under sengen, klar til næste gang der skal ”skrives” et kapitel i den frække roman.

427 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Har du altid drømt om at eje et frækt legerum der, ligesom “the red room” i Fifty Shades filmene, er fyldt med spændende sexlegetøj og sexmøbler? Med Fifty Shades of Grey Hard Limits Bondagesæt kan du komme tættere på drømmen – uden at skulle benytte et helt rum, der nemt kan afsløre dine frækkeste fantasier.

Dette luksuriøse Hard Limits Restraint Under The Bed bondagesæt kan forvandle din seng til det rene sexmøbel og bondagelegeplads på ingen tid. Alt der skal gøres for at krydre sengegymnastikken er, at montere de medfølgende tværstropper under sengen. Dette gøres nemt ved at fastgøre de justerbare tværstropper til de fire manchetter med metalkroge – og voila! Nu er du klar til at forkæle din partner, eller blive forkælet af vedkommende!

Men det er ikke alt. For det lækre bondagesæt er også velegnet til de længerevarende lege, hvilket har stor betydning for det eksplosive klimaks, som i med sikkerhed vil ende med. Mere tid betyder nemlig, at man kan gå i detaljerne og forkæle alle dele af kroppen – og det vil kunne mærkes. For at gøre oplevelsen så behagelig som mulig, er sættets manchetter nemlig utroligt bløde og velpolstret. Det gode materiale sørger desuden for ikke at efterlade synlige mærker på huden, så du slipper for efterfølgende at skulle komme med kreative forklaringer på dine besynderlige mærker.
Manchetterne er desuden udstyret med en smart velcro lukning, så i ikke skal bekymre jer om nøgler der pludseligt forsvinder i de vilde lege. Med denne lukning kan man nemlig nemt og hurtigt fastgøre dem om hånd- og fodled – og mindst lige så nemt og hurtigt frigøre sig fra manchetterne igen.

Når de frække bondagelege er slut og i ikke ønsker at have sættet monteret på sengen længere, kan sættet hurtigt afmonteres.Tværstropperne kan nemt gemmes under sengen, så i, hurtigere end første gang, kan gøre jer klar til jeres sengegymnastik.

Med dette bondagesæt kan i nyde uden besvær eller bekymringer – alt i skal tænke på er, at eksperimentere- og udforske hinanden!

Yderligere information

Vægt 580 g
Størrelse 45 x 180 x 330 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.