FIFTY SHADES OF GREY – COMPLETELY HIS BED SPREADER BONDAGESÆT

Fifty Shades Of Grey – Completely His Bed Spreader er super velegnet som begynder bondagesæt; det tilbyder maksimal komfort til den underdanige, fastbundet partner, men også frihed til at eksperimentere og udleve alle ens frække fetish fantasier.

Stropperne på sættet er nemlig en smule elastiske så du, eller din partner, har en anelse bevægelsesfrihed, selvom i er fastbundet under de nye, frække parlege.

Manchetterne til hånd- og fodled er lavet i satin og faux fur, så de er bløde at have på, og efterlader ikke mærker i huden. De lukkes nemt med velcro.

337 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Drømmer du om at have fuld kontrol over din partner, ligesom Christian Grey har det med Anastasia? Med Fifty Shades Of Grey Completely His Bed Spreader Bondagesæt har du mulighed for at have magten over din partner, eller lade din partner have magten over dig, i en fræk og spændende parleg.

I behøver ikke “The Red Room” for at kunne efterligne de frække scener fra “Fifty Shades of Grey”.

Det er nemlig utroligt nemt at udleve sine kinky fantasier. Når først sættet er monteret på sengen, så er det eneste man skal tænke på det er at fastbinde din underdanige partners håndled og ankler. Sættet sørger for fri adgang på alle vinkler, så du kan udforske og eksperimentere som du har lyst til. Følelsen af frihed vil være utroligt ophidsende, mens følelsen af at blive domineret vil være utroligt pirrende.

De justerbare stropper er tilstrækkelige lange til at nå under sengen, hvis det er her fastspændingen skal ske. Eller fastspænding med front mod en dør, eller bøjet fremover et bord – det er din ”Mr. Grey fantasi” som sætter grænsen. Der medfølger er et blindfold og et skilt med teksten ”Mr. Grey will see you now, please enter” til dørhåndtaget. Detaljer, der alle er med til at skabe den helt rette stemning for du og din partner!
Stropperne er desuden en smule elastiske, hvilket gør dem behagelige at være fastbundet med – også under de længerevarende lege.

Der er ingen tvivl om, at med dette sæt er mulighederne mange. Tænd nogle lys, evt. massagelys, og lad det halvmørke rum skabe den helt rigtige mystiske stemning. Krydr oplevelsen yderligere ved at lade den underdanige partner bære et blindfold under legen, så vedkommende ikke kan forudse hvad der skal ske. Det vil med garanti skabe den spænding, som i hungrer efter!

Yderligere information

Vægt 430 g
Størrelse 70 x 175 x 250 mm