Tilbud

FIFTY SHADES OF GREY COME ALIVE KLITORIS GEL 30 ML

Væk sine sanser til live og oplev en intens nydelse med denne luksuriøse Fifthy Shades of grey “Come Alive” klitoris gel (30 ml). Perfekt til soloseancer, eller mens man har sex med sin partner. Det diskrete design og den lille størrelse gør den nem at have med i håndtasken. På trods af sin lille størrelse har den en stor effekt, påfør blot op klitoris og fordel gelen med fingrene.

177 Kr. 167 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Opnå den ultimative orgasme ved at vække alle nerverne i din klitoris med denne “Come Alive” klitoris gel fra Fifty Shades of Grey. Gelen går ind og forstærker følelsen på klitoris, hvilket betyder, at den også forstærker den nydelse som du oplever, når du bliver berørt på det område. Perfekt til soloseancer, men også hvis man er et par.
Som navnet, “Come Alive” indikerer, vil man ved brug af denne gel føle, at ens nerver i klitoris vil blive vækket til live. Den virker ved, at går ind og stimulerer nervebanerne og man vil derfor opleve en skøn, prikkende og kølende effekt. Berøring vil derfor føles mere intens. Med dette produkt er det “Less is more” princippet man skal gå ud fra. Påfør blot en lille smule gel på klitoris og fordel det med din finger og du vil opleve at få lettere ved at opnå en fantastisk orgasme.
Ligesom alle de andre produkter i den lækre “Fifty Shades of Grey” serie, er designet på denne flaske meget diskret og stilfuld. Den lille flaske (30 ml) gør også, at den sagtens kan tages med i håndtasken, da den har samme størrelse som en ganske almindelig håndcreme. Men lad dig ikke skræmme af den lille flaske: trods sin lille størrelse, så er den utrolig effektiv. Man skal ikke bruge meget, før man oplever en effekt. Den kan bruges i alle aldre og uanset om man har svært ved at få en orgasme eller ej. Man kan med fordel benytte dette produkt under sex, hvis man ønsker en mere intens følelse.

Yderligere information

Vægt 45 g
Størrelse 100 x 35 x 35 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.