FIFTY SHADES DARKER PRINCIPLES OF LUST ROMANTISK PAR SÆT

Med Fifty Shades Darker Principles of Lust Romantisk Par Sæt kan du udforske det spændende BDSM-univsers af blid bondage og sanseleg. Perfekt til parret som ønsker at træde ind i det sanselige univers på begynderniveau, men også til parret som generelt tænder på blid, romantisk bondage.

Materiale:
sættet er af 100% polyester, ABS plast, fjer og silikone. Sættet er desuden ftalatfri og latexfri og kan justeres efter behov. Penisringens maximum diameter er 8,8 cm. Finger vibratoren kræver 3 x LR41-batterier, hvor 6 stk medfølger i sættet.

377 Kr.

Beskrivelse

Med Fifty Shades Darker Principles of Lust Romantisk Par Sæt kan du nu udforske det spændende univers af blid bondage og sanseleg, perfekt begyndersæt til det nysgerrige par.

Benyt de lækre, bløde silkebånd til at binde din partner, giv’ din partner bind for øjnene med den behagelige blindfold maske og brug resten af sættets udvalg af kvalitetsudstyr til at tilfredsstille og ophidse din partner på helt nye måder.

Med fjertickleren kan du vække din partners sanser ved at kærtegne den følsomme hud, bevare hans erektion med den justerbare silikone penisring og gengælde nydelsen ved at give hende intense klitoris orgasmer med finger vibratoren.

Perfekt sæt til at pifte sexlivet op og overraske sin partner.

Er man kendt i BDSM-universet anbefaler vi Fifty Shades Darker Dark Desire Advanced Par Sæt.

Yderligere information

Vægt 150 g
Størrelse 45 x 160 x 255 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.