FIFTY SHADES DARKER OH MY RABBIT VIBRATOR

Ønsker du mere intens og fantastisk stimulering, er Fifty Shades Darker Oh My Rabbit et sexlegetøj, der ville kunne give dig seksuelle oplevelser ud over det sædvanlige.
Denne vibrator følger kroppens kurver, med en bue som lægger tryk på G-punktet og klitoris. En lækker vibrator med naturlig, begynder-venlig størrelse. Ophidsende og fræk oplevelse, for både dig og din partner.
Vibratoren er vandtæt, og fungere også under vand.

Fifty Shades Darker Oh My Rabbit er lavet af silikone i høj kvalitet, og har otte mønstre og 12 hastigheder. Med genopladelig batteri, så vibratoren altid er klar til brug.

Fifty Shades Darker Oh My Rabbit anbefales at anvendes med en vandbaseret glidecreme for maksimal seksuel nydelse – vi anbefaler Lelo Personal Mouisturizer.

Indholder ikke latex og phthalat.

697 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Fifty Shades Darker Oh My Rabbit Vibrator er til dig, som ønsker en mere intens og fantastisk stimulering, for den højest mulige seksuelle oplevelse for dig eller din partner. En fortryllende blanding af romantik og lyster.
Vibratoren følger kroppens kurver, med en bue som lægger tryk på G-punktet og klitoris, for ophidsende forspil, eksperimenterende sexlege eller fræk onani. Vandtæt, så legen kan fortsætte under våde forhold. Vibratoren er lavet i silikone af høj kvalitet, og fungere også under vand.

Med otte mønstre og 12 hastigheder, er mulighederne for jeres sexfantasier endeløse. Tilfredsstillelse lige der, hvor du eller din partner nyder det mest. En lækker vibrator, der inviterer til leg og ophidselse. En begynder-venlig vibrator, med god, naturlig størrelse.

Genopladelig batteri oplades via medfølgende USB-stik, så din vibrator altid er klar, når du er det. 60 minutters sexleg ved fuldt batteri (120 minutter opladning)

Fifty Shades Darker Oh My Rabbit anbefales at anvendes med en vandbaseret glidecreme for maksimal seksuel nydelse – vi anbefaler Lelo Personal Mouisturizer.

Indholder ikke latex og phthalat.

Yderligere information

Vægt 440 g
Størrelse 55 x 100 x 285 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.