FIFTY SHADES DARKER CARNAL PROMISE VIBRERENDE ANALKÆDE

Fifty Shades Darker Carnal Promise vibrerende Analkæde lover en særlig dyb og pirrende analstimulation. Perfekt til personen som ønsker at eksperimentere med sit analområde, eller til parret som ønsker en fræk leg i analområdet.

Analkæden kan benyttes uden vibration, men hvis man ønsker vibration kan der leges med 7 forskellige vibrationsmønstre og 3 hastigheder. Med analkæden medfølger en diskret opbevaringspose i stilfuldt silk-look.

Materialer
Analkæden er af silikone og er vandtæt. Størrelsen er 21 cm i længden og strækker sig fra 1,8 til 2,8 i diameter. Analkæden bruger 1 x AAA batterier, som købes separat.

327 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Med den vibrerende Carnal Promise analkæde kan du opnå en særlig dyb og pirrende analstimulation. Perfekt til selvforkælelse eller fræk parleg.

Analkæden kan både bruges som en almindelig analkæde uden vibration eller, hvis man ønsker at pifte det lidt op, med vibration, hvor der kan leges og eksperimenteres med de 7 forskellige vibrationsmønstre og 3 hastigheder. De 4 bløde silikonekugler føres blot let op i anus, i det tempo som du eller din partner ønsker.

Analkæden er med sin størrelse, sit fleksible og behagelige materiale samt dens slanke udformning velegnet til begynderleg, eller til at du selv kan eksperimentere med analområdet. Den t-formede base virker desuden som en plug og sikrer, at den bliver hvor den skal.

Med analkæden medfølger en diskret opbevaringspose i stilfuldt silk-look.

Det anbefales at benytte en vandbaseret glidecreme sammen med analkæden. Vi anbefaler vores LELO Vandbaseret glidecreme 75 ml.

Yderligere information

Vægt 140 g
Størrelse 45 x 90 x 260 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.