FETISH FANTASY VIBRATING NIPPLE SUCKERS

Fetish Fantasy Vibrating Nipple Suckers fra Pipedream er til dig, der elsker at få stimuleret et af kroppens mest følsomme områder, nemlig brystvorterne. Disse nipple suckers vil ikke kun være pirrende at bære, men vil også levere intense – og utroligt ophidsende – vibrationer, der vil gøre du, og evt. din partner, bliver helt vild i varmen.

Brystvorte stimulatorerne er fremstillet i plastik, der er fri for phtalater og derfor kropssikkert. Materialet er vandtæt og kan derfor også nydes i brusebadet eller i badekarret.

Bullet vibratorerne, der er placeret i brystvorte stimulatorerne, er batteridrevet og kræver 4 x LR44, der medfølger. Med i sættet får du desuden et gratis “Satin Love Mask” blindfold.

197 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Elsker du, når dine bryster bliver kærtegnet og forkælet? Så vil du elske Fetish Fantasy Vibrating Nipple Suckers fra Pipedream!

Påfør disse ledningsfrie, vibrerende brystvorte stimulatorer på dine bryster og oplev den mest fantastiske brystvorte stimulation nogensinde!

Disse ledningsfrie vibrerende “suckers” har små gummi kærligheds “knuder” indeni hver sugekop, der driller og forkæler dine brystvorter ved hver eneste vibration.

Den kraftfulde motor leverer intense vibrationer lige der hvor du ønsker dem mest og sørger for helt utrolig stimulation på et af dine mest følsomme, erogene zoner. Endelig en vibrerende brystvorte stimulator uden irriterende og distraherende ledninger eller batteri indpakker, der kommer i vejen for alt det sjove!

Disse trådløse vidundere skaber et kraftigt vakuum når du klemmer på pumpebolden og så vil de små TRP ticklers overtage. Det er utroligt enkelt at bruge stimulatorerne; alt du skal gøre er, at tænde for dem ved at trykke på knappen, der er placeret på bunden af bullet vibratoren og så kan du ellers nyde følelsen af de små kærligheds knuder, der flimrer.

Prøv dem i brusebadet eller badekaret for og krydr det rutineret bad med en forfriskende “happy ending”!

Brystvorte stimulatorerne er fremstillet i plastik, der er fri for phthalater, kropsikkert og vandtæt. Vibratorerne i brystvorte stimulatorerne er batteridrevet og kræver 4 x LR44, der er inkluderet i sættet.

Yderligere information

Vægt 145 g
Størrelse 160 x 125 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.