FETISH FANTASY VIBRATING HEAD TEAZER

Fetish Fantasy Vibrating Head Teazer er perfekt til manden, som ønsker at nyde følelsen af et frækt blowjob når lysten pludseligt opstår.

Det noprede sleeve omslutter penishovedet, hvilket skaber en effektiv stimulation og pirrende stram fornemmelse.

Som et ekstra krydderi er masturbatoren udstyret med en lille kraftfuld bulletvibrator, der har hele 7 forskellige vibrationsniveauer at byde på. Med dem kan du vælge, vrage og variere imellem niveauerne, hvilket vil ende ud i et fantastisk klimaks – hver gang.

Masturbatoren er fremstillet af TPR, der er blødt og fleksibelt. Derfor passer sleevet til de fleste størrelser.
Fjernbetjeningen til bullet vibratoren er desuden batteridrevet og kræver 2 x AA-batterier, der ikke medfølger.

247 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Forestil dig en verden, hvor man kan få blowjobs lignende onanioplevelser når man ville, uanset hvad tid det er på dagen eller hvor man befinder sig. Følelsen af blowjobs, man ikke engang skal kæmpe for at få. Med Fetish Fantasy Vibrating Head Teazer kan dette drømmescenarie nu blive til virkelighed. Med denne i hånden har det nemlig aldrig været nemmere at få et blowjob!

Masturbatoren er utrolig lille og enkel – hvilket også gør den meget nemmere at have med at gøre.
Det er nemlig et lille nopret sleeve, der for enden har en dejlig overraskelse, nemlig den kraftfulde bulletvibrator, der leverer intens stimulation.

Den noprede tekstur på sleevet vil føles enormt pirrende, da det vil vække alle de følsomme nerver på et af kroppens i forvejen mest følsomme område, nemlig penishovedet. Sleevet vil desuden føles stram om hovedet, hvilket vil intensiverer stimulationen fra teksturen.
Som et ekstra krydderi til oplevelsen vil bulletvibratoren tilføje pulserende vibrationer, der komplimentere sleevets stimulation. Da bulletvibratoren har hele 7 forskellige vibrationsniveauer som man kan eksperimentere med, vil man kunne pirre sig selv til ukendelighed.
De tre faktorer kombineret vil med sikkerhed lede brugeren til fantastiske orgasmer – hver gang.

Sleevet er fremstillet i TPR, der både er fleksibelt og utrolig blødt ved berøring. Da TPR er fleksibelt vil det derfor kunne passe til de fleste mænd, der måtte have lyst til at forkæle sig selv med denne frække sag.

Med i købet af denne masturbator får man et frækt blindfold, der er yderst velegnet til sanseleg med partneren. Da man ikke er distraheret af synssansen vil man kunne lægge mærke til selv den mindste stimulation. Det vil føles utroligt frækt i en parleg.
Lader man sin partner tage styringen over bulletvibratoren vil dette med sikkerhed føre til det rene fyrværkeri i form af et eksplosivt klimaks – i begge sent vil glemme.

Fjernbetjeningen er batteridrevet og kræver 2 x AA-batterier, der ikke følger med i købet.

Yderligere information

Vægt 175 g
Størrelse 200 x 115 x 60 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.