FETISH FANTASY SILK ROPE HOGTIE Bondagesæt med silkereb og maske

Udlev dine frækkeste bondage fantasier sammen med din partner, takket være Pipedream Fetish Fantasy Silk Rope Hogtie Bondagesæt med silkereb og maske.

Knuderne kommer bundet sammen og samlet når du modtager denne pakke, der fyldt med muligheder for utroligt frække oplevelser.

Med i pakken får du et utroligt blødt hogtie reb med, der er fremstillet i polyester. Med i købet får du gratis et “Satin Love Mask” blindfold, der lægger op til frække sanselege med din partner.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Bind din elskede partner fast i en klassisk bondage position med Pipedream Fetish Fantasy Silk Rope Hogtie Bondagesæt med silkereb og maske.

Sættet er perfekt for nybegyndere, men er stadig stærkt nok til de erfarne kan nyde glæde af det. De vil nemlig kunne eksperimentere med de mere ekstreme og vilde positioner. Køber du dette som nybegynder, vil du derfor også kunne have det med gennem hele din bondage rejse, det er klart til alle former for lege og positioner!

Når man køber sættet kommer knuderne bundet og samlet – alt du og din partner skal gøre er at glide dem over din partners håndled og ankler for en tæt pasform.

Med i sættet får du en fløjlsblød hogtie reb og et gratis “Satin Love Mask” blindfold, der krydrer oplevelsen yderligere og lægger op til en fræk sanse/pirringsleg sammen med din partner. Bærer du nemlig blindfoldet vil alle dine andre sanser blive vækket og stimuleringen fra din partner vil intensiveres, hvilket gør legen ekstra spændende.

Det er vigtigt, at man aldrig efterlader sin partner fastbundet og så er det vigtigt at have et “safe word” og/eller et tegn, der kan benyttes hvis den fastbundne partner ønsker at stoppe legen. Hellere stoppe mens legen er god, end at få en dårlig oplevelse og gå glip af en masse nydelse med Bondage leg – for det er i sandhed en utrolig ophidsende oplevelse, som alle fortjener at nyde!

Vær nysgerrige, leg med hinanden og udlev jeres vildeste fantasier med Pipedream Fetish Fantasy Silk Rope Hogtie Bondagesæt med silkereb og maske – i vil ikke fortryde det.

Yderligere information

Vægt 95 g
Størrelse 60 x 115 x 195 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.