Tilbud

FETISH FANTASY SHOCK THERAPY KINKY COUPLES TRAVEL KIT

Lad dig forføre af den uimodståelige verden af  elektro-sex med dette pirrende Kinky Couples Travel Kit. Perfekt til den rejsende, eller hvis man blot ønsker et sæt der indeholder alt hvad man skal bruge. Med i sættet får du brystvorteklemmer og en vibrator plug, så du kan stimulere brystvorter, anus eller vagina. Sættet leveres i en luksuriøs, lille sort kuffert, eller taske, med lynlåslukning – designet til at det skal være nemt at have med, når man skal ud at rejse. Sættet er 100% ftalatfri og er fremstillet i nikkelfri silikone, ABS-plast samt metal. Pluggen har 4 vibrationsmønstre, 5 hastigheder og det er trådløs intensitet. Sættet er ikke vandtæt. Sættet kræver 2 x AAA-batterier, som sælges separat.

597 Kr. 567 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Er du typen, som er på jagt efter noget spænding? Begiv dig ud på den spændende rejse til en uimodståelig verden af elektro-sex med dette Kinky Couples Travel Kit. Med dette sæt kan du nu nyde elektro-sex, hvor som helst, når som helst, uanset om du er i kolde danmark eller taget sydpå – aldrig har det været nemmere!

Sættet kan nydes både i soloseancer og parleg. Med dette sæt er der uden tvivl lagt vægt på de eurogene zoner; der er nemlig stimulation til både brystvorter, vagina eller anus. Derudover er den meget ligetil; påfør brystvorteklemmerne på brystvorterne og sæt stikket ind i pluggens base. Og det er faktisk den eneste ledning du overhovedet skal tage hensyn til; du slipper for irriterende ledninger, som du kan risikere at blive viklet ind i under den hede affære, selv fjernbetjeningen er nemlig trådløs, hvilket gør det endnu nemmere at benytte sættet.

Brystvorteklemmerne er lavet af metal og er nemme at bruge. De fungerer ligesom tøjklemmer; klem sammen på det rillede greb, sæt “næbbet” på brystvorterne, slip og voila! Så er de på. Deres brede, bløde pads giver desuden et godt, fast klem, så de ikke falder af.

Pluggen er også designet med omtanke. Den er topedoformet og altså med en afrundet spids i toppen. Det gør den let at føre ind i enten vagina eller anus. For at gøre pluggen mere håndterbar har man designet pluggens bund med en flad, rund skive. Denne skive sørger desuden for, at pluggen ikke glider for højt op under samleje.

Generelt er pluggen behagelig at bruge, med eller uden vibrationer. Når man bruger pluggen kan man, for at opnå en mere glidende fornemmelse, benytte en elektrisk ledende creme sammen med den. Cremen øger også ledeevnen, hvilket intensiverer de elektriske impulser og, som et kæmpe plus, forebygger hudirritation.

Med fjernbetjening kan man selv indstille hvor intensiteten på impulserne, i hvilket mønster de skal komme i, og til sidst hvor hurtigt efter hinanden de skal komme. Der er fire mønstre og fem hastigheder at vælge imellem og du, eller din partner bestemmer helt selv, hvordan og hvorledes. Du kan også lade din partner tage styringen over dig, eller omvendt eller også kan i skiftes til at opleve de intense, ophidsende impulser. Mulighederne med Shock Therapy Kinky Couples Travel Kit er mange!

Yderligere information

Vægt 265 g
Størrelse 160 x 160 x 65 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.