FETISH FANTASY SHOCK THERAPY COCK CAGE

Giv dit sexliv en god “opladning” med Fetish Fantasy Shock Therapy Cock Cage. Få fornyet energi – og en voksende lyst – på et splitsekund!

Det lille “bur” fungerer som enhver penisring og forbedrer erektionen for brugeren. Der er mulighed for at tilføre elektriske stød til oplevelsen, for ekstra stimulation. Styreenheden til penisringen kan også bruges som et selvstændigt håndmassageapparat, hvis man ønsker at forkæle sig selv i den travle hverdag.
Penisringen er udstyret med to ringe, hvor den ene placeres ved roden af penis mens den anden placeres længere oppe ved skaftet. Ringene kan justeres, så de kan passe de fleste størrelser.
Shock Therapy Cock Cage er perfekt for nybegyndere og dem, der ønsker at udforske den spændende verden af elektro-sex.
Med i købet får du et elektrisk Cock Cage/penisring, en styreenhed samt et sort blindfold. Sættet kræver 1 x 3V knapcellebatteri, der følger også med.

Fremstillet i nikkelfri vinyl, læder, nikkel og ABS-plast, der alle er 100% fri for ftalater og kropssikre.

357 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Elsker du en pirrende smerte, så vil du elske Fetish Fantasy Shock Therapy Cock Cage. Med denne penisring får du nemlig alle fordelene som man får ved en traditionel penisring, såsom en hårdere og længerevarende erektion, men med et frækt lille twist. Der kan nemlig tilføjes elektriske stød, der vil føles utroligt ophidsende.

Penisringen føles ikke bare godt – den ser også godt ud. Den består af et stykke læder, hvor der er en kort og en lang rem. Den korte sættes på skaftet af penis, mens den lange sættes bag testiklerne. De to ringe vil være to pirringspunkter, hvilket betyder dobbelt så meget nydelse som ved en almindelig penisring.
På indersiden af disse remmer er der små nitter – som fungerer som kontaktpunkter, når du ønsker en chokerende fræk elektrosex-oplevelse. Det er noget, der bare skal prøves!
Begge remmer på penisringen er udstyret med to trykknapper, der gør det muligt at justere størrelsen på ringene. Dette er for at alle mænd, uanset størrelse, kan få glæde af denne fantastiske sag.

Det er ikke svært at få gang i dette sexmonster. Først og fremmest skal man sørge for, at batteriet er blevet sat ind i bunden af styreenheden. Når dette er gjort skal stikket sættes i indgangen af styreenheden. Nu er den tændt og klar til at lege.
Til højre for stikket sidder der en knap. Knappen skal skubbes til højre over “OUT”. Der tændes for strømmen ved at dreje på knappen, der er placeret for neden på enheden.

Den samme drejeknap er også den du skal bruge, når der skal justeres på intensiteten på de elektriske impulser som du modtager. Til venstre for stikket sidder der en knap og det er med den at du kan skifte imellem “SLOW”, der giver en længere pause mellem stødende og “FAST” der holder en lynhurtig pause mellem stødende.

For at nyde de pirrende elektriske impulser er det vigtigt at kontaktpuderne har direkte forbindelse til huden. Hvis ikke man får det, vil der ikke blive udsendt nogle elektriske impulser – og man vil gå glip af en oplevelse for livet. Heldigvis kan man blot prøve igen og så har man muligheden for at blive stimuleret på en helt unik måde.

Ønsker du at bruge styreenheden til lækker håndmassage? Få masseret dine ømme, trængende muskler på et splitsekund!

Det er nemt og enkelt; først så fjerne du stikket fra styreenheden. Derefter skubbes “OUT”-knappen over på “IN”. Når dette er gjort vil der blive sendt utroligt ophidsende elektriske impulser fra den ovale midte, der er oven på styrenheden. Du vil nyde glæde af denne lækre fornemmelse hver gang du rører metallet og ovalen samtidigt.

Fetish Fantasy Shock Therapy Cock Cage er uden tvivl det perfekte multifunktionelle sexlegetøj. Men du behøver ikke nyde den alene. Inddrag din partner i en fræk parleg, hvor den ene bærer det bløde blindfold, mens den anden overtager styringen over penisring. Det er et frækt forspil, der garanterer en succes!

Yderligere information

Vægt 150 g
Størrelse 200 x 115 x 60 mm